Betsafe

fredag 9 september 2011

Lördagstips från Tipstjänsten

Spelen igår var ingen höjdare då det enbart var Greuther Fürth som inte svek och vann hemma med 2-1. I övrigt gick det inte som vi ville och det känns som om vi befinner oss i en liten svacka just nu. Men det sköna med svackor är att man vet att det förr eller senare kommer att vända så vi hoppas ni är med oss när det vänder, förhoppningsvis med början nu.


Cardiff - Doncaster 
Cardiff tillhör normalt sett ett av the Championships absolut bästa hemmalag och idag gästas man av ligans hittills sämsta lag. Vi tror att de bara kan sluta på ett sätt och att gästerna, som ligger sist i tabellen med en inspelad poäng, får vänta ett tag till på sin första seger. Vi spelar ettan utan att tveka till oddset 1,62 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1


Valencia - Atletico Madrid
Två lag som förväntas vara med i toppen och slåss om platserna bakom Real Madrid och Barcelona. Vi tycker att Valencia känns som det stabilare laget av de två och Valencia brukar även vara väldigt starka hemma på Mestalla. Atletico imponerade inte i premiären förra veckan då man endast fick 0-0 hemma mot ett av ligans absolut sämsta bortalag, Osasuna. Vi spelar på hemmaseger här och oddset 1,95 hittar vi hos Betsafe.
Tipstjänsten tippar - 1


Sen lägger vi även in ett specialspel i matchen mellan Real Madrid och Getafe där vi spelar följande:
Cristiano Ronaldo att göra minst tre mål till oddset 6,50 gånger pengarna hos Unibet. Oddset 6,50 på att en spelare gör tre mål i en match är kanske inte särskilt högt i sig men när det gäller Ronaldo och möten mot Getafe så känns det helt klart intressant. Cristiano Ronaldo har mött Getafe tre gånger tidigare och har i dessa möten gjort två mål i två av matcherna och tre stycken senast lagen möttes på Santiago Bernabéu. Därav tycker vi detta är ett intressant spel som vi testar.
Tipstjänsten tippar - C.Ronaldo att göra minst tre mål i matchen.


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar