Betsafe

fredag 16 september 2011

Lördagens bästa tips!

Gais svek oss i kvällens match hemma mot Norrköping och förlusten, 1-2, gjorde att vi torskade på vårt enda tips för kvällen. Vi tar nya tag och presenterar lördagens bästa tips redan ikväll. 
Häng med oss!

Herta Berlin - Augsburg
Här råder stor klasskillnad mellan dessa lag. Hemmalaget Herta Berlin har inlett Bundesliga ganska bra med två vinster, två oavgjorda och endast en förlust. Sist tog man även en imponerande seger när man slog regerande mästarna Dortmund med 2-1 på bortaplan.
Nykomlingen Augsburg har startat säsongen som väntat, d.v.s. inte så bra och har redan parkerat i botten av tabellen. Vi ser en enkel och stabil heemmaseger för Herta Berlin och 3 nya fräscha poäng.
Vi spelar ettan till oddset 1,57 hos Unibet!
Tipstjänsten tippar - 1

Bofors - Oskarshamn
Äntligen är det premiär för Allsvenskan i hockey där vi brukar hitta bra spel med bra odds. Malmö Redhawks är den stora favoriten, enligt många så kallade experter, med sina tunga nyförvärv och nytillkomna pengar/investerare.
Vi kör igång direkt och hittar ett väldigt bra spel på Bofors som tar emot Oskarshamn hemma. Bofors brukar vara väldigt hemmastarka och rätt svaga borta. Här har dem en stor fördel av hemmaplan då Oskarshamn tippas hamna i den nedre halvan av tabellen. Bofors har dessutom en förkrossande hemmastatistik mot Oskarshamn som man slagit dem sex senaste gångerna, så man har definitivt statistiken på sin sida och därmed ett psykologiskt övertag.
Vi spelar på Bofors till fina oddset 1,90 hos Unibet!
Tipstjänsten tippar - 1

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar