Betsafe

tisdag 13 september 2011

Dagens bästa spel i Champions League!

Igår blev det ännu en plusdag för oss på Tipstjänsten trots att Newcastle inte lyckades vinna borta mot QPR. Malaga gjorde i alla fall som dem skulle enligt våra förväntningar och vi fick in handicap-spelet till det fina oddset 2,22 hos Unibet. 
Idag är det premiär för Champions League och ett stormöte spelas direkt ikväll då Barcelona tar emot Milan, utan vår egen Zlatan, på Camp Nou. Vi siktar dock in oss på mötet mellan Dortmund - Arsenal. 
Dagens bästa spel levereras av Tipstjänsten! Häng med oss!

Dortmund - Arsenal
En tuff drabbning mellan två bra lag. Dortmund, som vann Bundesliga förra säsongen, vill här direkt visa att dem är att räkna med i Champions League. Tyska lag brukar klara sig bra i CL och ta sig rätt långt i turneringen. Dortmund förlorade visserligen, ganska oväntat, hemma i helgen mot Herta Berlin, men troligtvis och förhoppningsvis hade dem redan tankarna i kvällens match. Man har en fantastisk hemmapublik, nästan fullsatt med 81000 åskådare till varje hemmamatch. 
Med fördel av hemmaplan och en starkt publik bakom sig tror vi att Dortmund lyckas med en seger direkt i Champions League hemma mot gästande Arsenal som har tappat lagets två bästa spelare, Fabregas och Nasri. Vi spelar ettan till oddset 1,95 hos Unibet!
Tipstjänsten tippar - 1 

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar