Betsafe

lördag 24 september 2011

Dagens bästa spel från Tipstjänsten!

Spelet på Djurgården satt som det skulle igår då Kalmar besegrades med 2-1. Idag tror vi på ännu en dag som kommer att sluta med plus i kassan och har lyckats hitta följande spel:


HV71 - Luleå
Här möts två lag som inte inlett säsongen alltför bra. HV inledde med tre raka förluster innan första segern kom senast mot Färjestad och Luleå inledde med två förluster innan första segern kom med 5-2 mot Djurgården. Vi känner dock att det är en klar fördel för hemmastarka HV här som kommer med nytt självförtroende efter 6-2 segern mot Färjestad. Luleå kommer också med nytt självförtroende efter sin seger, vi anser dock inte att den segern var lika imponerande då den kom mot ett Djurgården som verkade trötta efter derbysegern mot AIK. Historiskt brukar även HV ha lätt för Luleå på hemmaplan och av de senaste 20 mötena har 16 slutat med HV seger. Vi tror på en ny seger här och spelar ettan till oddset 1,95 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Derby - Milwall
Derby har inlett säsongen i The Championship bra med fem segrar på sju matcher. För Milwall har det sett lite sämre ut med endast en seger och sju inspelade poäng på sju matcher. Dessutom har laget väldiga problem med målskyttet och laget har spelat fyra raka matcher utan att göra ett enda mål. Vi ser därför Derby som  favorit här och tycker att oddset som bjuds på hemmaseger på fina 3,09 hos Betfair måste testas.
Tipstjänsten tippar - 1


Barcelona - Atletico Madrid
Visst bör Barcelona vinna här, men laget har inte sett riktigt lika bra ut som vi vant oss vid och laget har redan tappat poäng i två matcher. Båda dessa poängtappen har visserligen kommit på bortaplan och laget är ett helt annat hemma på Camp Nou. Atletico ser riktigt intressanta ut i år och kommer till Barcelona med bra självförtroende efter två raka 4-0 segrar och Falcao ser riktigt vass ut i anfallet. Barcelona måste självklart ses som favorit här men vi tror att det finns en liten chans att Ateltico kan ställa till det och kan inte låta bli att lockas av ett spel på Ateltico Madrid seger med pengarna tillbaka vid oavgjort till det fina oddset 12 gånger pengarna hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 2 DNB


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar