Betsafe

lördag 3 september 2011

Dagens bästa spel från Tipstjänsten!

Det blev ett rejält plus i kassan igår då Bosnien vann bekvämt till nästan 3 gånger pengarna och Serbien vann till drygt 2 gånger pengarna. Enda bakslaget igår var ju Sverige som inte stod för en av sina bästa insatser och försvarsspelet var horribelt. Men idag tar vi nya tag och eftersom det spelades landskamper igår är utbudet ganska begränsat och vi får lite spel i de lite lägre divisionerna. Vi har hittat ett par intressanta så vi hoppas ni hänger med!


Scunthorpe - Colchester
Scunthorpe har haft en ganska tuff inledning på säsongen och stött på bra motstånd. Laget ser dock ut att vara på uppgång och stod för en riktigt bra insats mot Hartlepool senast då man vann med 2-0. Vi tror att det finns goda möjligheter för en ny seger för hemmalaget nu som idag gästas av Colchester, som inte imponerat nämnvärt. Ettan spelar vi till oddset 2,15 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Las Palmas - Alcoyano
I spanska andra divisionen gästas här hemmastarka Las Palmas av nykomlingen Alcoyano som inte ser allt för starka ut i år. Las Palmas är normalt sett ett av seriens absolut bästa hemmalag och när oddset för hemmaseger står i 1,95 mot en relativt svag nykomling måste vi ta chansen och spela ettan till 1,95 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar