Betsafe

lördag 27 augusti 2011

Tipstjänsten är tillbaka!

I takt med att de stora ligorna ute i Europa börjar komma igång igen så är vi på Tipstjänsten tillbaks igen.
Vi hoppas att ni fortfarande följer med oss och vi är övertygade om att vi kommer att ha en riktigt lyckad spelhöst framför oss och vi börjar med ett par vassa tips under söndagen. Välkomna tillbaka!


Atlético Madrid - Osasuna
Premiär i La Primera och hemmalaget har förlorat sin största stjärna, Kun Agüero som gått till City, men man har istället förstärkt med en av de absolut vassaste anfallarna i världen just nu, Falcao från Porto. Atlético är normalt sett ett väldigt opålitligt lag att spela på, laget varvar fantastiska insatser med usla. Vad det gäller bortalaget så brukar deras matcher vara lite lättare att förutspå, spelar laget borta så blir det i princip alltid förlust. Vi anser att Atlético i grunden är ett mycket bättre lag än Osasuna och laget och fansen vill gärna ha en bra inledning på säsongen. Vi tror att man vinner ganska lätt här och är ganska sugna på att spela ettan med hcp -1 till oddset 2,65, men eftersom det är första matchen och man inte riktigt vet var lagen står så nöjer vi oss med en rak etta till oddset 1,60 hos Unibet.
OBS! Matchen börjar redan kl 12:00!
Tipstjänsten tippar - 1


Athletic Bilbao - Rayo Vallecano
Bilbao är normalt ett av ligans absolut bästa hemmalag och gästas här va nykomlingen Rayo Vaellecano från Madrid. Rayo har ett spännande lag som kommer att vara intressanta att följa under säsongen och vi tror att laget kan stå för en hel del överraskningar under säsongens gång. Vi tror dock att dessa överraskningar kommer att komma hemma i Madrid och vi tror också att laget kommer att få det väldigt tufft på bortaplan. Bilbao har i princip fått behålla truppen intakt ifrån förra säsongen och inte förlorat några nyckelspelare. Vi tror på en stabil hemmaseger här inför de fanatiska baskiska supportrarna och spelar ettan med hcp -1 till oddset 2,70 hos Unibet. För den lite mer försiktige kan man köra en rak etta till oddset 1,57.
Tipstjänsten tippar - 1 Hcp-1


Hannover - Mainz
En av de stora positiva överraskningarna i Bundesliga förra säsongen, Hannover, har inlett årets upplaga med två vinster och en oavgjort i ligan och samtidigt har man slagit ut Sevilla i kvalet till Europa League. Mainz har också börjat säsongen bra med två raka segrar innan första förlusten kom senast mot Schalke. Vi tror att det kommer att bli en tuff och tät match där Hannover kommer att dra det längsta strået och gå segrande härifrån. Vi testar ettan till oddset 2,25 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar