Betsafe

måndag 29 augusti 2011

Ängelholm och Sylvia vinner idag!

Det var ingen lyckad återkomst igår då samtliga tre spel sprack. Atletico visade än en gång att laget aldrig går att lita på. Idag tar vi nya tag och det största utbudet finns idag i Sverige och vi har hittat ett par intressanta spel i Superettan och Div 1. 


Ängelholm - Falkenberg
Ängelholm ångar på i Superettan och laget toppar tabellen och börjar närma sig Allsvenskan. Formen är även den god med fyra raka segrar. Idag gästas man av Falkenberg som ligger på en sjunde plats i tabellen och har sett ganska stabila ut under säsongen. Formen är dock inte den bästa för gästerna som bara vunnit en av de fem senaste. Vi tror att Ängelholm tar en ny seger här och tycker att oddset på ettan 1,83 hos Bet365 är riktigt bra.
Tipstjänsten tippar - 1


Sylvia - Sleipner
Här gästas serietvåan Sylvia av sjuan Sleipner. Sylvia ser riktigt heta ut för tillfället och efter att man inlett säsongen med 6 matcher utan vinst har man nu vunnit otroliga 11 raka matcher! Vi tror att Sleipner blir nästa lag att ge vika här idag. Deras form har varit lite upp och ner senaste tiden men försvarspelet har inte sett bra ut och man har släppt in 16 mål på de 6 senaste. Ettan spelar vi utan att tveka till oddset 1,73 hos Svenska Spel.
Tipstjänsten tippar - 1

Örgryte - Trollhättan 
Örgryte är väldigt hemmastarka och har på sina sex senaste hemmamatcher vunnit fem och spelat en lika. Trollhättan blandar och ger på bortaplan men tog dock en fin skalp i senaste bortamatchen mot Kristianstad som vanns med 3-0 och därmed spräckte Kristianstads förlustfria svit på hemmaplan. Örgryte är därmed varnat och förberedda på Trollhättans respektlösa offensiv som gör många mål på bortaplan men släpper även in en hel del bakåt, vilket Örgryte kommer att utnyttja. Oddset på en hemmaseger för Örgryte kan inte ignoreras och spelas till Unibet till 1,95 gånger pengarna.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar