Betsafe

måndag 20 juni 2011

Bra Allsvenska spel ikväll!

Ikväll har vi två matcher i Allsvenskan som vi har valt att fokusera på och vi tror att vi har hittat två bra vinnare där. Häng med!


Malmö FF - Kalmar
Lagen möttes i cupen i förra veckan i Kalmar. Den gången gick Kalmar segrande efter ett avgörande på straffar.
Ikväll möts lagen på Swedbank Stadion i Malmö och MFF är på jakt efter sin första seger under nye tränaren Rikard Norling. Kalmar brukar ha lätt för Malmö och framförallt på bortaplan, men vi tror att dem får det tufft ikväll. Det är dags för mästarna att börja vinna igen för att inte hamna allt för långt efter toppstriden.
Med hjälp av hemmapubliken, som kräver en seger idag, tror vi MFF kan hitta formen igen och vi tycker att ettan är värd att testa till oddset 2,05 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Djurgården - Syrianska
Här möts två lag som inte haft någon särskilt lyckad inledningen på säsongen. Syrianska har framförallt sett väldigt bleka ut i sitt bortaspel trots segern mot Trelleborg senast. Djurgården har inlett säsongen uselt resultatmässigt trots att spelet inte varit lika dåligt. I lagets senaste match så lossnade det rejält och man utklassade IFK Göteborg på Ullevi med hela 4-0. Vi tror på en ny seger för Stockholmarna här och spelar ettan till oddset 1,90 hos Betsson.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar