Betsafe

torsdag 26 maj 2011

Tufft Göteborgsderby att vänta ikväll!

Efter att Skånederbyt fick avbrytas häromdagen så hoppas vi att vi slipper några liknande incidenter ikväll.


GAIS - Häcken
I kvällens derby möts två lag som varit ganska jämna så här långt under säsongen och det skiljer en poäng lagen emellan i tabellen. Inget av lagen har någon strålande form för dagen och matcherna lagen emellan blir ofta ganska jämna och tuffa tillställningar. Vi tror att så blir fallet även ikväll och det känns som att bägge lagen kommer få svårt att avgöra här. Krysset ligger nära till hands och vi tycker att oddset 3,25 hos Bet365 känns helt klart värt att testa.
Tipstjänsten tippar - X


Åtvidaberg - Ljungskile
Ett spännande möte i Superettan väntar ikväll där hemmalaget Åtvidaberg imponerat hittills både defensivt och offensivt. Man är vassast framåt i hela Superettan med sina 19 mål på 8 matcher.
Ljungskile har inte varit dåliga och har även dem imponerat defensivt men har mer att visa när det gäller sin offensiv då man endast lyckats med att producera 9 mål hittills.
Vi litar på hemmalaget i detta möte och att man med stöd av hemmapubliken lyckas med ännu en hemmaseger. Vi spelar ettan hos Unibet till det fina oddset 1,75 gånger pengarna.
Tipstjänsten tippar - 1

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar