Betsafe

söndag 15 maj 2011

Söndagstips från Tipstjänsten

Här kommer söndagens bästa spel från Tipstjänsten, häng med!


Liverpool - Tottenham
Liverpool har verkligen hittat formen mot slutet av säsongen och spelar riktigt bra fotboll för tillfället. Tottenhams formkurva har gått i motsatt riktning och laget har inte vunnit på fem matcher. Vi tror att Liverpool vill avsluta säsongen snyggt inför sina fans på Anfield, och det i kombination med lagets fina form gör att vi spelar ettan till oddset 1,75 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


GAIS - Syrianska
GAIS har inlett säsongen helt ok och haft en hel del otur i de senaste matcherna. Vad det gäller Syrianska så har nykomlingen inte alls imponerat och kommer antagligen få lämna Allsvenskan när säsongen är slut. På bortaplan har laget inte lyckats göra något mål än så länge. Vi tror inte det blir många mål för Syrianska här heller och GAIS vinner detta ganska komfortabelt. Vi spelar ettan till oddset 1,80 hos Betsson.
Tipstjänsten tippar - 1


MK Dons - Peterborough
Playoff kval till The Championship och första mötet lagen emellan. Lagen var väldigt jämna under hela serien och vi tror det blir ett tufft möte. MK Dons är normalt sett ett väldigt bra hemmalag och vi tror att laget kommer utnyttja sin hemmafördel här för att få med sig ett bra resultat inför returen. Vi tycker oddset lockar på ettan och testar den till oddset 2,60 hos Betsson.
Tipstjänsten tippar - 1


Sverige - Finland
Final i Ishockey-VM och den blir en nordisk kamp om guldet. Sverige gjorde det väldigt bra i sin semifinal mot Tjeckien, bortsett från första perioden. Finland gjorde det också väldigt bra mot Ryssland, som man nollade i sin semifinal. Ryssland har dock inte alls imponerat under VM så Sveriges seger mot Tjeckien känns som en större bedrift. Vi tror att Sverige har ett litet övertag här och borde klara av att spela hem guldet. Ettan testar vi till oddset 2,35 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar