Betsafe

tisdag 3 maj 2011

Rött kort på Camp Nou ikväll!

Spelen igår var ingen höjdare då Cardiff mycket överraskande förlorade hemma med klara 0-3. Norwich höll för trycket och räddade dagen, knappt minus igår.
Ikväll ligger fokus på matchen i Barcelona där Real Madrid har en mycket tuff uppgift framför sig om man ska nå finalen i Champions Leauge. Vi har hittat ett intressant spel på matchen, häng med!


Barcelona - Real Madrid
Fjärde mötet mellan dessa två giganter på 18 dagar. Barcelona vann första semifinalen med 2-0 i Madrid och har ett väldigt bra utgångsläge. Real Madrid måste satsa allt framåt idag och hoppas på ett tidigt mål för att störa katalanerna. Mycket av snacket inför matchen har handlat om Mourinhos anklagelser om Barcelona spelarnas filmningar och osportsliga uppträdande och Barcelona har anmält Mourinho för förtal. Mourinho har också pratat mycket om att hans lag alltid drabbas av utvisningar mot just Barcelona, det hände honom i Chelsea, Inter och såklart i Real Madrid som drabbats av rött kort i samtliga fyra matcher som lagen mötts den här säsongen. Vissa har varit korrekta och vissa mer tveksamma. Men oavsett om man tror på konspirations teorier eller inte så är kvällens domare ingen favorit hos Mourinho och hittills i Champions League så har domarna fallit för Barcelona spelarnas filmande och ständiga klagande på domarna. Vi tror att De Bleeckere mycket väl kan falla för det ikväll också, och skulle Barcelona ta ledningen och matchen vara körd kan det nog finnas en och annan griniga spelare på plan. Vi tror därför att De Bleeckere kommer att visa det röda kortet ikväll och ser det som dagens bästa spel till oddset 2,30 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - Rött kort i matchen , JA


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar