Betsafe

tisdag 10 maj 2011

Kvällens tips från Tipstjänsten

Vårt spel igår satt som det skulle och vi hoppas att vi kan fortsätta på den vinnande vägen ett tag framöver nu. Ikväll har vi hittat två intressanta spel som följer här nedan:


Manchester City - Tottenham
Väldigt viktig match där båda lagen slåss om en Champions League plats nästa år. City har ett bra läge att knipa den nu och vid vinst ikväll är man mycket nära. Tottenham har ingen bra form för dagen med fem raka utan seger. Ikväll saknar man även lagets kanske bästa spelare Gareth Bale. Vi tror Spurs får det väldigt tufft ikväll mot ett taggat City som känns hetare och har bättre form för dagen. Ettan spelas till oddset 1,99 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1


Malaga - Sporting Gijón
Malaga har bäst form i hela ligan för tillfället med fyra raka segrar och laget ser ut att klara sig kvar i högsta divisionen även nästa säsong. En seger ikväll och saken är i princip klar. För motståndet står Sporting Gijón som även dem har hyfsad form för dagen men Malaga känns som det starkare laget i grunden och Sportings bortaspel har allt annat än imponerat under säsongen. Detta känns som en väldigt bra etta och vi spelar den till oddset 1,73 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar