Betsafe

lördag 14 maj 2011

Bra spel på fotboll idag

Idag är det lördag och dags för bra spel på fotboll. Där är en del att välja mellan och vi på Tipstjänsten har hittat en del guldkorn för er att ta del av.
Häng med och lycka till!

Halmstad - Mjällby
Halmstads spanske tränare "Pep" och hans spanska La Liga juniorer har inte imponerat alls hittills i årets fotbolls Allsvenska. Man har inte en en enda seger och vi tror inte dem vinner här heller. Dem verkar inte alls samspelta vilket syns klart och tydligt i matcherna. 
Mjällby däremot kan bättre än visat och har kapacitet för att störa vilket allsvenskt lag som helst. Vi tror att Mjällby tar en meriterande bortaseger trots ett "spanskt" motstånd. 
Vi spelar tvåan till oddset 2,80 hos Betsson!
Tipstjänsten tippar - 2

Blackpool - Bolton
Tre mycket viktiga poäng står på spel för hemmalaget Blackpool som slåss för sin överlevnad i Premier League. Här har man stor fördel av hemmaplan där man i sin sista hemmamatch för säsongen vill visa sin lojala hemmapublik att det är i Premier League som man hör hemma.
Ingen vidare form i något av lagen men den är i alla fall något bättre hos Blackpool som dessutom har större motivation för att vinna matchen.
Vi spelar ettan hos 2,10 hos Unibet!
Tipstjänsten tippar - 1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar