Betsafe

torsdag 21 april 2011

Tipstjänsten är tillbaka!

Tipstjänsten är äntligen tillbaka efter en kort tids frånvaro där vi har vilat upp oss rejält och nu siktar framåt mot nya framgångar med våra hetaste tips. Allsvenskan är i full gång och ikväll litar vi på Gefle hemma mot svaga TFF.

Gefle IF - Trelleborg FF
Gefle har gjort det bra i årets uppstart av Allsvenskan och möter ett Trelleborg som vi tror kommer ramla ur Allsvenskan. TFF har en tunn trupp och har inte imponerat alls hittills.
Gefle har spelat bra med lyckade resultat och har en del spelare i laget som tillför en hel del kreativitet vilket verkar vara en melodi som fungerar för Gefle i årets Allsvenska. TFF visar inget bra spel alls och här ska Gefle ha en väldigt bra chans till en hemmaseger. Tidigare idag var oddset hos Unibet 2,00 på Gefle men har nu sänkts till 1,90 vilket vi fortfarande anser vara ett bra odds. Den som vågar kan också spela på hcp -1 till oddset 3,50 vilket är ett väldigt bra värde, och även det oddset hittas hos Unibet. Vi nappar som sagt på oddset 1,90 för en hemmaseger och önskar er alla en trevlig skärtorsdag och en glad påsk.
Tipstjänsten tippar - 1 till oddset 1,90 hos Unibet

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar