Betsafe

onsdag 27 april 2011

Real Madrid vinner ikväll!

Målskyttespelet på Raúl igår var ingen höjdare då United dominerade fullständigt och Schalke aldrig var i närheten av att göra mål. Idag tar vi nya tag och lägger fokus på årets match som spelas på Santiago Bernabéu stadion i Madrid.


Real Madrid - Barcelona
Ingen har väl missat El Clasíco yran som råder så vi behöver inte beskriva den i detalj. Ikväll är det första semifinal mötet lagen emellan i Champions League och det känns som om Madrid har skaffat sig ett litet övertag gentemot ärkerivalen. 1-1 i den betydelselösa ligamatchen följdes upp med seger i cupfinalen. Mourinho verkar även han ha fått ett visst övertag på Guardiola som har börjat snacka mer än vanligt. Vad det gäller snacket så har han nog inte mycket att hämta mot Mourinho, och att kritisera domare som tar korrekta beslut känns bara absurt. Den matchen vinner i alla fall Mourinho lätt.
Vad det gäller matchen vi har framför oss tror vi att det lutar över åt fördel för hemmalaget. Barcelona känns lite mer ur balans än tidigare under säsongen samtidigt som många nyckelspelare har matchats väldigt hårt och borde vara ganska slitna. Barcelona har även lite problem i backlinjen där Abidal, Adriano och Maxwell saknas även Iniesta saknas ikväll. I Madrid är Khedira skadad och Carvalho avstängd. För Madrid skulle en plats i Champions Leauge finalen, på Barcelonas bekostnad, göra att säsongen blir väldigt lyckad trots att man förlorat ligan. Inför det massiva hemmastödet ikväll tror vi att Real Madrid kommer att gå segrande och det är väl ingen vild gissning att Ronaldo gör mål.
Vi tror på hemmaseger här och spelar ettan till oddset 2,65 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar