Betsafe

lördag 30 april 2011

Lördagstips från Tipstjänsten

Efter ett par lite sämre speldagar tar vi nu nya tag och har redan nu hittat ett par intressanta spel under lördagen. Det är mycket möjligt att vi kommer att uppdatera med fler tips under dagen, men här kommer de tidiga tipsen redan nu.


Alcorocon - Huesca
Match i spanska andra divisionen mellan seriens bästa hemmalag och ett bortalag som inte har något att spela för. Alcorcon har verkligen imponerat på hemmaplan under hela säsongen och laget har på sina nio senaste hemmamatcher vunnit åtta och spelat en oavgjord. Vi tror på en ny seger idag då man tar emot ett tämligen omotiverat Huesca. Ettan känns helt klart spelvärd till oddset 1,85 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Norrköping - Mjällby
Norrköping har inlett säsongen fantastiskt med fyra vinster på fem matcher! Mjällby har inlett säsongen helt ok spelmässigt men resultaten har inte riktigt gått deras väg. Vi tror även att Mjällby kan få det tufft idag mot ett spännande Norrköping som ligger tvåa i tabellen. Norrköping kommer rimligtvis inte ligga så högt upp i tabellen allt för länge, men vi tror att dem kan göra det ett tag till då vi tror det blir en ny seger här. Ettan går att spela till fina oddset 2,20.
Tipstjänsten tippar - 1


Kilmarnock - Hearts
En spännande match att vänta i Skottland. Hearts är ett av ligans bästa bortalag och antagligen det bästa laget efter giganterna Rangers och Celtic. Kilmarnock har också gjort en bra säsong och laget ligger på en femte plats i tabellen. Laget har dock dålig form för dagen med fyra matcher utan vinst och två raka förluster som har resulterat i en målskillnad på 2-8. Hearts har ingen lysande form heller med fyra raka kryss i ligan. Hearts är dock det bättre laget och har de senaste åren haft lätt borta mot Kilmarnock. Vi tycker därför att oddset 2,63 hos Bet 365 på tvåan är väldigt lockande.
Tipstjänsten tippar - 2


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar