Betsafe

måndag 25 april 2011

Annandag påskgodis från Tipstjänsten!

Tyvärr gick inte Celtic in igår även om det var mycket nära. Matchen slutade 0-0 och Samaras i Celtic lyckades missa en straff med åtta minuter kvar att spela! Men vi tar nya tag och har hittat några intressanta spel idag. Häng med!


Burnley - Portsmouth
Burnley har hittat formen och laget har tre raka segrar. Laget har även en liten chans på att knipa en plats i kvalet till Premier League, men det krävs det segrar i de resterande matcherna. Tveksamt om laget klarar av att vinna samtliga matcher men vi tror att dem har en riktigt bra chans idag. Man gästas av ett Portsmouth som ligger stabilt placerat i mitten av tabellen och inte har något alls att spela för. Vi tror att Burnleys motivation räcker långt här och vi tror på en stabil hemmaseger och spelar ettan till oddset 1,67 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1


Syrianska - AIK
Nykomlingarna Syrianska har allt annat än imponerat i inledningen av säsongen. En poäng på fyra matcher och spelet har inte varit bra. Idag gästas man av AIK som sett ganska stabila ut så här långt. Ingen förlust och två vinster på fyra matcher. I dagens match kommer det även vara en hel del AIK supportrar på plats vilket gör att det inte är någon större nackdel att det är bortaplan för AIK. Oddset på en bortaseger känns bra och vi spelar tvåan till oddset 2,08 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 2


Zaragoza - Almería
Här har vi ett riktigt bottenmöte i Primera Divisíon. Almería ligger sist i tabellen och formen är usel. Fyra raka förluster och en poäng på de fem senaste. Zaragoza ser betydligt starkare ut och går vi en vinst idag upp ovanför strecket. Laget har dessutom mycket bättre form än Almería och har vunnit tre raka hemmamatcher. Vi tror på en fjärde raka här och spelar ettan till oddset 1,73 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar