Betsafe

söndag 13 februari 2011

Valencia satt fint igår till 3,40 gånger pengarna

Våra spel satt mycket fint igår och det blev fina vinster med 4 rätt av 5. Den enda vi missade var hcp-spelet på Hull som "bara" vann med ett måls marginal. Det bästa spelet vi prickade in igår var Valencia borta mot A.Madrid till fina 3,40 gånger pengarna.
Dagens speltips ser ni nedan som ni kan rygga och vinna tillsammans med oss på Tipstjänsten! Häng på!

Malaga - Getafe
En väldigt viktig match för bottenlaget Malaga som slåss om sin överlevnad i Primera Division. Hemmalaget Malaga har ägare med stora resurser bakom sig och satsar hårt för att stanna kvar i högsta ligan. Starke försvararen Demichelis, som man tog in på lån från B.Munchen nyligen, ger stabilitet i försvaret. Man köpte dessutom in Julio Baptista från Roma för att ge extra tyngd i anfallet.
Getafe, som vann senast hemma mot Deportiovo med 4-1, har inte imponerat något speciellt och här saknar man dessutom några viktiga spelare p.g.a.skador och avstängning.
Vi spelar ettan hos Unibet till oddset 2,15.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 2-2

Levante - Almería
Ett bottenmöte där 3 viktiga poäng står på spel. Ingen vidare form i något av lagen men vi tror på störst chans till en seger för hemmalaget Levante påhejade av sin hemmapublik. Det kommer bjudas upp till kamp och vi tror att båda lagen kommer satsa hårt framåt, för en seger är det enda som räknas. Med fördel av hemmaplan så vinner Levante dagens drabbning och vi spelar på ettan hos Unibet till oddset 2,30 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1      Resultat: 1-0

Sociedad - Osasuna
Sociedad blandar och ger men hemmaspelet har sett bra ut under säsongen. Hemma har man 6 vinster på 10 matcher och formen ser helt ok ut. Idag tar man emot Osasuna, som har sett bättre ut de senaste matcherna men det är framförallt hemma i Pamplona som laget plockar poäng. På bortaplan är laget sämst i ligan med 2 inspelade poäng på 11 matcher. Vi tror på en ny seger för Sociedad här och ettan spelas till oddset 2,29 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 1-0

Nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar