Betsafe

tisdag 1 februari 2011

Tisdagstips från Tipstjänsten

Helgen var inte så bra för vår del men vi tar nya tag idag.
Idag bjuds på ett ganska stort spelutbud för att vara en tisdag och vi har hittat de mest intressanta spelen i The Championship i England. 
Vi tror att det vänder för oss idag så häng med!


Cardiff - Reading
Cardiff är i allra högsta grad med och slåss om avancemang till Premier League. Cardiff som normalt sett är väldigt hemmastarka har dessutom förstärkt laget genom att låna in Ramsey från Arsenal, vilket vi tror blir ett stort lyft. Reading har gjort en bra säsong hittills men vi tror inte riktigt att dem räcker till här.
Ettan lockar och spelas till oddset 2,10 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 2-2


Watford - Crystal Palace
Watford är ordentligt igång och det är framförallt hemmaspelet som har imponerat, fem raka segrar. Watford är dessutom det lag som gjort flest mål i The Championship, tillsammans med Leeds. Idag tar man emot ett Crystal Palace med dålig form och usel borta statistik. Crystal Palace är ligans sämsta bortalag med 5 inspelade poäng på 14 matcher. Vi tror på en klar seger för hemmalaget här och ettan spelas med hcp 0-1 till oddset 2,85 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp 0-1     Resultat: 1-1


Milan - Lazio
Toppmöte i Serie A, Milan toppar tabellen och ligger 7 poäng före Lazio som ligger på tredje plats. Milan har gått väldigt bra hela säsongen, mycket tack vare Zlatan, och fått med sig väldigt fina resultat. Spelet har dock inte alltid imponerat och nu dras laget med en hel del skador, backlinjen ser långt ifrån imponerande ut. Lazio har spelat över förväntan hela säsongen och vi tror att Rom laget har en bra poäng chans här. Det känns som att de kommer bli en väldigt jämn match som mycket väl kan sluta oavgjort. Vi testar krysset till oddset 3,95 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - X     Resultat: 0-0


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar