Betsafe

söndag 6 februari 2011

Tipstjänsten ute efter revansch!

En usel dag igår då det mesta gick emot oss. Aston Villa tappade ledningen två gånger om, Empoli vann för en gångs skull på bortaplan och Leeds lyckades bara vinna med uddamålet. De spel som satt var den fina tvåan på Hull som vann med hela 5-1 samt handicap spelet på Udinese som satt till 2,75 gånger pengarna.
Nya tag idag och nu är det dags att vända detta till plus.
Häng med!


West Ham – Birmingham
Ett riktigt bottenmöte i Premier League då båda lagen ligger på 24 poäng. Vi har känslan av att West Ham är på gång och kan börja avancera lite i tabellen. Här har dem en ypperlig chans att göra just det.  Birminghams spel har inte alls imponerat den sista tiden och ettan känns som ett bra tips till oddset 2,05 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar – 1            Resultat: 0-1

Bologna – Catania
Bologna har skött sig helt ok så här långt och Marco Di Vaio levererar många viktiga mål för laget. Catania har varit en besvikelse och laget har inte lyckats vinna borta från Sicilien den här säsongen. Laget har dessutom usel form och har inte vunnit på sju matcher. Vi ser en bra chans för Bologna att knipa lagets sjätte hemmaseger här och ettan spelas till 2,08 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar – 1            Resultat: 1-0

Freiburg – Frankfurt
Freiburg har varit en stor positiv överraskning i Bundesliga och laget ligger på en 6:e plats i tabellen. Formen är bra för dagen och laget har sex raka utan förlust i ligan och man vann senast borta mot Stuttgart.  Idag kommer Frankfurt på besök , ett lag som ligger i mitten av tabellen och har dålig form för dagen. Tre raka förluster och 0-5 i målskillnad i dessa matcher. Vi tror på en hemmaseger här och ettan spelas till oddset  2,10 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar – 1            Resultat: 0-0

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar