Betsafe

onsdag 16 februari 2011

Onsdagstips från Tipstjänsten

Helgen var riktigt bra för oss på Tipstjänsten och det blev rejält plus i kassan. Idag jagar vi nya vinster och börjar med att bjuda på en dubbel, vilket vi inte gör så ofta. Men här känns dubbeln väldigt sund och helt klart värd att testa.


Dubbeln
Scunthorpe - Nottingham
Scunthorpe ligger näst sist i ligan och har usel form för dagen med en inspelad poäng på de sju senaste ligamatcherna. Scunthorpe har även varit usla på hemmaplan under hela säsongen och man har lyckats vinna 1 av 13 hemmamatcher! Idag tar man emot ett Nottingham som jagar avancemang till Premier League och man har dessutom riktigt bra form, elva raka utan förlust. Vi tror på en ny seger för Nottingham här och en ny förlust för Scunthorpe som vi tror kommer få lämna The Championship denna säsong.


Hamburg - St.Pauli
Hamburg har hittat formen efter en dålig inledning av säsongen, fyra segrar på de fem senaste matcherna, och laget börjar nu utmana om placeringarna som leder ut i Europa. Även St. Pauli har hittat formen och har två raka segrar i ligan, båda på hemmaplan.Vi tror dock inte att St. Pauli har mycket att hämta här mot ett i grunden bättre Hamburg. Hamburg tar en ny seger framför sina hemmafans här.


Tipstjänsten spelar dubbeln med en 2:a på Nottingham och 1:a på Hamburg till oddset 2,98 hos Unibet.


Lycka till!

1 kommentar:

  1. BYW Tipping Contest 2011

    Att anmäla sig är enkelt, det gäller bara att lämna en kommentar samt sitt namn som kommentar under artiklet på vår sida

    Länken :http://betyouwin.blogg.se/2011/february/utkast-feb-14-2011.html

    SvaraRadera