Betsafe

lördag 19 februari 2011

Nu kör vi hårt med lördagens tips

Tipstjänsten tar nya tag och levererar här dagens bästa speltips som ni alla kan ta del av. 
Häng med!

Scunthorpe - Derby 
Trots en imponerande seger senast hemma mot Nottingham så är Scunthorpe fortfarande ligans sämsta hemmalag. Här möter man ett Derby som är helt ur slag och inte vunnit i ligan på ett bra tag. Man har spelat 2 oavgjorda och förlorat 4 av dem 6 senaste matcherna. Här tror vi dock att Derby tar sig samman och tar därmed tre mycket viktiga poäng i jakten på ett nytt kontrakt i The Championship.
Tvåan spelas hos Unibet till oddset 2,50.
Tipstjänsten tippar - 2

Swansea - Doncaster
Swansea stod för en mäktig vändning sist borta mot Midds när man vände och vann till slut med 4-3. Det talar för att det finns styrka och vilja i laget som kan räcka långt i jakten på en Premier League-plats. Nu har man hemmaplan och ett passande motstånd i bortasvaga och formsvaga Doncaster. 
Doncaster har en svit på 3 raka förluster och 0-9 i målskillnad. Man förlorade senast hemma mot Ipswich med hela 6-0. 
Här tror vi att Swansea krossar Doncaster på hemmaplan och spelar hcp -1 till oddset 2,55.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp 0-1

Aberdeen - Kilmarnock
Aberdeen blandar och ger men har en svårbedömd form då man har råkat stöta på Celtic 3 gånger på dem senaste 6 spelade matcherna, varav det ena mötet var i skoska cupen. Det var givetvis 3 självklara förluster mot bästa tänkbara motstånd så här har man helt andra förväntningar när man tar emot bortastarka Kilmarnock. 
Kilmarnock har heller ingen strålande form bakom sig den senaste tiden men man är ett mycket starkt bortalag där man hittills vunnit 6 gånger av totalt 10 vinster i ligan.
Vi tror att Kilmarnock tar ännu en imponerande seger på bortaplan, där man trivs allra bäst denna säsongen, och spelar tvåan hos Unibet till oddset 2,70.
Tipstjänsten tippar - 2

Nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar