Betsafe

lördag 5 februari 2011

Många bra speltips idag

Ett bra utbud idag och många bra spel att välja mellan. Här är Tipstjänstens bästa speltips för lördagen!

Scunthorpe - Hull 
Scunthorpe är som bekant ligans sämsta hemmalag med endast 6 poäng och 1 seger på 12 hemmamatcher. Här har Hull en väldigt bra chans till en bortaseger som är det bättre laget. Hull har dessutom på dem 9 senaste bortamatcherna vunnit 3 och spelat 6 oavgjorda så man har visat att man är att räkna med även på bortaplan. Tvåan spelas hos Bet365 till oddset 2,37.
Tipstjänsten tippar - 2     Resultat: 1-5

Leeds - Coventry
Leeds ångar på och har en väldigt bra form för dagen. Corentry har dålig form och bortaspelet är uselt där man har 4 raka förluster. Leeds brukar dessutom trivas hemma mot Coventry där man har vunnit dem 6 senaste och endast släppt in 2 mål. Vi tror på en klar seger för Leeds med minst 2 måls marginal. Vi spelar hcp-1 hos Unibet till oddset 2,72.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp-1      Resultat: 1-0

Udinese - Sampdoria
Hemmastarka Udinese har imponerat denna säsong och känns väldigt starka för tillfället. Sampdoria har tappat målsprutan Pazzini och innan dess även Cassano vilket har gjort dem uddlösa framåt. Samdoria har usel form för dagen och på bortaplan har man i ligan 4 raka förluster med en målskillnad på 0-9. Vi tror att Udinese krossar Sampdoria och spelar hcp-1 hos Unibet till oddset 2,75.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp-1     Resultat: 2-0

Cagliari - Juventus
Här drar vi till med ett chansspel då Juventus med dålig form gästar Cagliari som alltid är svåra att möta på deras hemmaplan. Juventus har hamnat i en svacka men får till denna match tillbaka en del spelare som varit skadade. Man saknar dock fortfarande några spelare och kommer få väldigt svårt att få med sig poäng idag. Det skiljer endast 3 poäng mellan lagen och här har Cagliari ett väldigt bra läge att komma ikapp. Vi chansspelar på ettan till oddset 3,00 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1      Resultat: 1-3

Aston Villa - Fulham
Här möts två lag som visat upp ganska bra form den senaste tiden. Vi tycker dock att Aston Villa imponerat mest efter den usla inledningen på säsongen. Fulham har sett stabila ut men bortaspelet har inte direkt imponerat. Vi tror Aston Villa drar det längsta strået här inför fansen på Villa Park. Ettan spelar vi till oddset 2,03 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 2-2

Triestina - Empoli
Här möts två lag i Serie B som ofta spelar oavgjort. Hemmalaget har kryssar 11 gånger så här långt och bortalaget hela 12 gånger. Triestina har även spelat oavgjort i tre raka ligamatcher. Vi håller Empoli som det lite bättre laget här men dem har väldigt svårt för att vinna på bortaplan så krysset ligger nära till hands, resultatet 1-1 känns troligt.
Vi spelar krysset till oddset 2,90 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - X     Resultat: 1-2

Osasuna - Mallorca
Osasuna har sett stabila ut på hemmaplan hela säsongen, det är lagets usla bortaspel som gjort att man ligger och krigar vid strecket. Laget har faktiskt bara förlorat 1 av 10 matcher hemma i ligan och förra helgen besegrade man Real Madrid med 1-0! Vi tror att laget kommer stärkta med gott om självförtroende efter den segern. Mallorca har däremot usel form för dagen och bortaspelet har varit dåligt hela säsongen. Laget har tre raka förluster i ligan och på dessa tre matcher har man inte lyckats göra ett enda mål. Vi tror på en ny seger för Osasuna här och ettan spelas till oddset 1,99 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 1-1

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar