Betsafe

torsdag 24 februari 2011

Målsnålt i Manchester ikväll

Trippelkombinationen satt mycket fint igår till oddset 2,92 och idag jagar vi nya vinster. 
Häng med och lycka till!

Man City - Aris Thessaloniki
Förra mötet i Grekland slutade 0-0 vilket innebär att en seger är ett måste för Man City om man vill avancera i cupen. Vid avancemang väntar då vinnaren mellan Besiktas och Dinamo Kiev men alla tankar ligger självklart på kvällens match och man vet vad som står på spel.
Man City har halkat efter topplagen i Premier League och har i stort sett gett upp kampen om ligasegern. Full fokus på Europa League och FA-cupen då man har chansen att ta klubbens första titel på 34 år. 
Aris ligger på en nionde plats i grekiska ligan vilket kan tyckas vara ett misslyckande, men man har störts lite av europeiska cupspelet med många matcher på schemat. Här har man dessutom chansen att för första gången i klubbens historia avancera till en åttondelsfinal i en europeisk cup. Man spelar oftast med ett tajt försvar och har en stark defensiv vilket man har visat i flera matcher denna säsong. Man gör dock inte många mål framåt men till kvällens match har man förberett anfallsduon Sergio Koke och förra Man City-spelaren Nery Castillo till max, då båda vilades i helgens ligamatch.
Vi tror att Aris kommer spela med ett tajt försvar och satsa på kontringar medan Man City kommer ta vara på varenda chans som ges. Det lär inte bli en målrik tillställning, men vi tror på en 1-0 eller 2-0 seger för hemmalaget Man City och underspelet, under 2,5 mål, ska sitta utan några konstigheter.
Vi tippar under 2,5 mål i matchen till oddset 2,30 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - under 2,5 mål i matchen

Nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar