Betsafe

lördag 26 februari 2011

Lördagstips från Tipstjänsten

Aberdeen – Hearts
Aberdeen har sett helt ok ut i de senaste matcherna men det känns inte som att laget har så mycket att spela för här när man gästas av Hearts. Hearts har sett riktigt bra ut på bortaplan i år med 9 vinster på 12 matcher. Man har i princip bara förlorat mot de båda topplagen Rangers och Celtic under säsongen. Hearts har bra form för dagen och man har dessutom vunnit de två senaste mötena borta mot Aberdeen. Vi tror att Hearts är det starkare laget här och har en bra chans att ta sin 10:e bortaseger för säsongen. Tvåan spelas till oddset 2,38 hos Ladbrokes.
Tipstjänsten tippar – 2

Espanyol – Sociedad
Espanyol inledde säsongen strålande men laget har nu hamnat i en rejäl formsvacka med fyra raka förluster. Man har dock varit starka på hemmaplan under hela säsongen med 8 vinster och 3 förluster på 11 matcher, man har bara förlorat mot topplagen Real Madrid, Barcelona och Villareal. Sociedad har bra form för dagen med 3 vinster på de 4 senaste, samtliga vinster har dock kommit på hemmaplan. Bortaspelet är betydligt sämre och vi bedömer att Espanyol har en bra chans att vända sin negativa trend inför hemmafansen här. Vi spelar ettan till oddset 2,05 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar – 1

Alcorcon – Salamanca
Alcorocon har bra form med 4 vinster på de 5 senaste matcherna. På hemmaplan har Alcorcon imponerat hela säsongen med 9 vinster på 13 matcher och laget har tagit 28 av sina 33 inspelade poäng på hemmaplan. Här gästas man av Salamanca som kämpar i botten av tabellen. Salamancas form är riktigt usel och laget har 10 förluster på de 11 senaste matcherna. Vi tror inte dem har mycket att hämta här och ettan känns helt klart spelvärd till oddset 1,94 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar