Betsafe

söndag 27 februari 2011

Full fart framåt för Tipstjänsten

Det blev en rätt ok kväll igår då vi satte två av tre spel. Hearts spelade 0-0 mot Aberdeen, annars skulle det blivit full pott. Med ytterligare en plusdag på kontot siktar vi mot nya vinster idag och levererar här våra bästa speltips för söndagen.
Häng med!

En trippelkombination med Linköping, Umeå och Caperio/Täby till oddset 3,16.
Linköping - Sirius
Superligan i innebandy och ett möte mellan hemmastarka Linköping mot bortasvaga Sirius. Linköping har bra form för dagen och hemma är man väldigt starka. Sirius är lite upp och ner men på bortaplan är man inte speciellt bra och här ska Linköping bara vinna.
Umeå City - Storvreta
Hemmalaget Umeå kommer inte ha någon chans mot Storvreta som krossar allt motstånd för tillfället. Storvreta har en väldigt bra form för dagen och radar upp segrarna. Här vinner man utan några som helst problem och möter inget svårt motstånd heller.
Mullsjö - Caperio/Täby
Mullsjö har spelat rätt bra på hemmaplan sista tiden men här möter man Caperio/Täby som är ett rätt bra bortalag och är ett mycket bättre lag än Mullsjö. Caperio/Täby kommer här än en gång visa upp sin fina kvalité och tar ännu en bortaseger i ligan.
Tipstjänsten tippar en trippel till oddset 3,16 hos Unibet

Hércules - Getafe
Här har vi ett fint spel i spanska Primera Division då nykomlingen Hércules tar emot ett Getafe som har varit ganska så oberäkneliga sista tiden. Hércules har inte skämt bort sig som nykomling och hemma har man visat att man kan slå vilket lag som helst, oavsett värdet eller status på lagen. Hércules är som sagt ett väldigt starkt hemmalag där man satsar framåt med ett vågat offensivt spel och det har visat sig vara effektivt.
Vi tror även denna gång på en hemmaseger för Hércules och ettan spelas hos Bet365 till oddset 2,30.

Tipstjänsten tippar - 1


Nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar