Betsafe

fredag 4 februari 2011

Fredagstips från Tipstjänsten

Ganska magert spelutbud idag, som det brukar vara på fredagar, men vi har i alla fall lyckats hitta några väldigt intressanta spel för kvällen.

Reading - QPR
Här möts två lag som sällan förlorar och ofta spelar oavgjort. Vi tror att QPR, som toppar tabellen, nöjer sig med ett oavgjort resultat här. Vi tror även att Reading skulle vara nöjda med oavgjort mot serieledarna. QPR har kryssat i hälften av lagets bortamatcher och Reading har sex oavgjorda matcher på hemmaplan. Vi tror på en tuff och tät tillställning här och resultatet 1-1 ligger nära till hands. Vi spelar krysset till det fina oddset 3,35 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - X        Resultat: 0-1


Reggina - Padova
Här möts två lag som ligger på exakt samma poäng i serien. Inget av lagen har någon märkvärdig form för dagen och båda lagen verkar gilla att spela oavgjort. Av Regginas 4 senaste matcher har 3 stycken slutat 0-0 och Padova har kryssat i 4 av lagets 5 senaste matcher. Vi tror på en tät och målsnål tillställning även här och krysset känns nära och spelas till oddset 3,10 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - X           Resultat: 0-0


Frankfurt - Greuther Fürth
Match i tyska andra divisionen där hemmalaget har sett riktigt dåligt ut de senaste matcherna med en målskillnad på 1-9 på de två senaste. Bortalaget har sett stabilt ut och har jagar topplagen, bara två poäng upp till en andra plats. Senast lagen möttes i Frankfurt vann Greuther med hela 5-0 och vi tror att dom har en bra vinstchans även idag. Tvåan spelas till oddset 2,45 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 2             Resultat: 0-0


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar