Betsafe

onsdag 2 februari 2011

Fina speltips från Serie A

Bra spelutbud idag med fotboll från både Serie A och Premier League. Sandviken får också ses som ett bra spel då vi tror dem tar en övertygande seger hemma mot Edsbyn i bandyns elitserie. 
Nu tar vi tag i detta och visar var skåpet ska stå! Häng på!


Cesena - Catania
Cesena har slagit både Milan och Lazio hemma och går förbi Catania i tabellen vid seger i dagens match. 
Catania är usla borta där man har 4 raka förluster med en målskillnad på 2-11. Man har bara lyckats få med sig 3 poäng på 10 spelade bortamatcher. Cesena har dessutom hela 6 spelare borta pga skador. 
Vi tycker det är ett mycket bra värde på Cesena som har stor fördel av hemmaplan. 
Tipstjänsten tippar - 1        Resultat: 1-1

Palermo - Juventus
Hemmastarka Palermo har 6 raka vinster på hemmaplan med en målskillnad på 14-3. Palermo har några spelare borta pga skador och har två som är avstängda men inga större avbräck och startar med livsfarliga duon Pastore och Miccoli på topp. 
Det är värre för Juventus som är hårt skadedrabbat inför matchen och lämnar dessa spelare utanför truppen: Rinaudo, De Ceglie, Quagliarella, Toni, Traore, Pepe, Motta och Iaquinta. Dessutom är Bonucci avstängd mot Palermo. 
Vi håller Palermo som vinnare i dagens match och ettan spelas till oddset 2,20 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1         Resultat: 2-1

Sandviken - Edsbyn
Ett toppmöte i bandyns elitserie där suveräna serieledarna Sandviken tar emot Edsbyn. Sandviken verkar ha fått upp ångan ordentligt igen och hemma är man urstarka. Man leder tabellen i överlägsen stil med överlägset flest gjorda mål. 162 mål på 20 matcher innebär att dem snittar 8 mål/match. Vi tror att dem krossar Edsbyn och spelar med glädje hcp -2,5 hos Unibet till oddset 1,90.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp-2,5       Resultat: 9-4

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar