Betsafe

torsdag 17 februari 2011

Europa League tips från Tipstjänsten

Dubbeln var ingen höjdare igår då St. Pauli vann derbyt i Hamburg och Scunthorpe mycket överraskande slog Nottingham. Vi tar nya tag idag med några heta spel som vi hittat i Europa League, häng med.


Napoli - Villareal
Känns som ett bra spel och bra värde på Napoli som har imponerat ordentligt denna säsong i både Seria A och Europa League. Villareal har tappat lite på slutet och har två raka förluster i ligan. Napoli har bra form och är väldigt hemmastarka. Man har dessutom superheta Cavani på topp som är ett ständigt orosmoment för motståndarförsvaren. Känns som sagt som ett bra spel då vi tror på en hemmaseger för Napoli. 
Vi spelar ettan till oddset 2,25 hos Unibet.

Tipstjänsten tippar - 1Besiktas - Dynamo Kiev
Här tror vi att Besiktas har en bra chans att vinna inför sina fanatiska fans. Laget är normalt sett väldigt hemmastarka och det finns gott om duktiga spelare i truppen och så tränas man av gamle Real Madrid tränaren Bernd Schuster. Kiev har inte spelat några ligamatcher på ett bra tag så det är lite svårt att veta hur pass matchtränade spelarna är. Vi tror dock inte att dem riktigt räcker till här mot ett Besiktas med en pånyttfödd Quaresma, som gjort fyra mål i Europa League, och spelgeniet Guti på mitten.
Ettan spelas till oddset 2,50 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1Benfica - Stuttgart
Stuttgart har verkligen underpresterat hela säsongen och laget ligger näst sist i Bundesliga och förlorade senast hemma mot Nürnberg med 4-1. Vi tror inte Stuttgart har mycket att sätta emot Benfica idag. Benfica har spelat mycket bra den senaste tiden och laget har på de senaste fem matcherna fem vinster och 13-0 i målskillnad. Vi tror inte dem släpper in något mål idag heller och borde göra minst två mål framåt. Vi spelar ettan med hcp 0-1 till oddset 2,30 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp 0-1


Anderlecht - Ajax
Här ser vi fram emot ett hett Benelux derby då Ajax kommer på besök. Anderlecht har sett väldigt stabila ut den senaste tiden och laget har hållit nollan i fem matcher i rad. Ajax känns inte lika heta framåt sen Suarez lämnade för Liverpool och vi tror att dem kan få det riktigt tufft här. Vi tror att Anderlecht vinner med uddamålet inför ögonen på legendaren Pär Zetterberg och 1-0 känns som ett vettigt tips. Vi spelar ettan till oddset 2,30 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar