Betsafe

tisdag 22 februari 2011

Bra speltips idag

Abeerden - Hamilton
Abeerden känns kraftigt på gång efter imponerande 5-0-segern senast hemma mot Kilmarnock. Här möter man bottenlaget Hamilton som har usel form. Man gör få mål och släpper in många mål. Vi tror att Abeerden med fördel av hemmaplan krossar Hamilton och vinner med minst 3 mål. Ett kul spel och framför allt väldigt bra värde! Vi spelar på Abeerden hcp -2 till oddset 6,00 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp -2    Resultat: 1-0


Derby - Hull
Derby är helt ur slag och visar ingen bra form överhuvud taget. Man gör väldigt få mål och defensiven har sina brister. 
Hull imponerar och förlorar sällan en match numera. På bortaplan har man inte skämt bort sig allt för mycket men här tror vi att dem tar chansen och vinner trots bortaplan. Hull spelas till fina 2,70 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2               Reulstat: 0-1

Coventry - Swansea
Coventry har ingen vidare form för dagen men på hemmaplan är man skapliga. Swansea har visat upp grym form och jagar för fullt en Premier League-plats. Här har man en väldigt bra chans till en ny viktig 3-poängare trots bortaplan. Vi tror på Swansea och spelar tvåan hos Bet365 till oddset 2,25.
Tipstjänsten tippar - 2            Resultat: 0-1

Lyon - Real Madrid
Dags för första mötet i åttondelsfinalen i Champions League och lagen ställdes emot varandra i åttondelsfinalen även förra året, då vann Lyon hemmamötet med 1-0. Real Madrid har blivit utslagna i första utslagsrundan av Champions League de senaste sex åren! Men det är nya tider nu då Mourinho tränar laget, en man som älskar och kan det här med Champions League. Vi tror att det är dags för Madrid att gå betydligt längre i turneringen och vi tror inte att man kommer ha några större problem med att slå ut Lyon. Vi tror även att man kommer vinna i Lyon idag, något laget aldrig gjort tidigare. Men Real är i grunden ett mycket bättre lag och vi är säkra på att Mourinho ser till att spelarna är taggade till 110 % här. Tvåan spelas till oddset 1,92 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 2           Resultat: 1-1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar