Betsafe

lördag 12 februari 2011

Bra spel idag

Många bra spel idag och mycket att välja mellan. Vi har analyserat dagens matcher och har hittat några fina speltips för er att ta del av.
Häng med och lycka till!

E. Frankfurt - Leverkusen
Tyska Bundesliga har vi haft lite oflyt med sista tiden men här ser vi ett väldigt bra värde i tvåan till 2 gånger pengarna. 
Mittenlaget Frankfurt slog visserligen självaste Dortmund hemma i höstas men har sedan dess tappat flera viktiga spelare och har visat upp en väldig dålig form. 
Leverkusen ligger tvåa i tabellen efter Dortmund och jagar här tre viktiga poäng. Man har dessutom tagit fler poäng borta än hemma och här har man en gyllene chans till ännu en bortaseger. 
Tipstjänsten tippar - 2     Resultat: 0-3

Hamilton - Hearts
Ett mycket bra spel då det är stor klasskillnad mellan dessa lag. 
Hamilton ligger sist i tabellen med endast 14 poäng på 22 spelade matcher. Ingen vidare form för dagen och motståndet i dagens hemmamatch är ett hungrigt Hearts.
Hearts verkar vara den ständiga trean efter omöjliga duon Celtic och Glasgow Rangers. Man är flera klasser bättre än Hamilton vilket dem visat denna säsong, inte minst på bortaplan där dem har vunnit 8 matcher av 11 spelade. 
Tipstjänsten tippar - 2     Resultat: 0-2


Atletico Madrid - Valencia
A.Madrid är fast i mittenträsket med sin dåliga form och brist på motivation. Allt verkar inte stå rätt till i klubben för tillfället och det känns som att dem kan förlora mot vilket lag som helst. Idag är det dock formstarka Valencia som står för motståndet som med sin lysande form har parkerat på fjärdeplatsen i tabellen. Valencia ska här ses med en väldigt bra chans då man har ett bättre lag, bättre form och större motivation för en seger. Man vill ju ha den åtråvärda CL-platsen som är inom räckhåll. Vi tror Valencia når sitt mål innan ligans slut och tar här en viktig trepoängare borta mot formsvaga A.Madrid. 
Tipstjänsten tippar - 2      Resultat: 1-2

Hull - Preston
Bottenlaget Preston har usel form för dagen med sju raka utan vinst. Hull har sett lite bättre ut den senaste tiden och laget vann sist mot ett annat bottenlag, Scunthorpe, med 5-1. Vi tror inte att Preston har mycket att hämta här och laget har även släppt in flest mål av alla i serien. Vi tror på en komfortabel hemmaseger med minst två mål och ettan spelas med hcp 0-1 till oddset 2,75 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp 0-1     Resultat: 1-0


Alcorocon - Las Palmas
Alcorcon verkar ha fått ordning på sitt spel och laget har tre raka segrar i ligan. Alcorocon är även ett starkt hemmalag med 8 vinster på 12 matcher. Las Palmas har usel form för dagen och laget har nästan glömt bort hur det känns att vinna, 9 raka i ligan utan vinst. Vi tror inte att den trenden vänder här idag. Ettan känns stabil och spelas till oddset 2,10 hos Bet 365.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 5-0

Nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar