Betsafe

onsdag 5 januari 2011

Tipstjänsten ute efter revansch!

Ingen lyckad dag igår då inget av våra tre spel gick in. Vi tar nya tag idag och har hittat en del intressanta spel, bland annat två ordentliga chansspel som absolut är värda att testa. Vi siktar även in oss på hockeyallsvenskan och tar med två bra speltips som vi tror starkt på.


Bofors - Malmö 
Ett bra hemmalag möter ett dåligt bortalag och här saknar dessutom Malmö flera spelare p.g.a. skador. Bra odds på ettan som spelas hos Unibet till oddset 2,10.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat 7-3


Örebro - Mora
Dagens bästa spel är enligt oss ett hcp-spel på Örebro 0-1, som är etta i tabellen efter att man vann över Lakers senast på bortaplan. Örebro har hittat vinnarspåret med två raka vinster och möter här ett Mora som gör få mål framåt och inte imponerat speciellt mycket under denna säsong. Man tar ännu en seger idag och vinner komfortabelt med minst 2 måls marginal. Bra värde och ettan spelas till hcp 0-1 hos Unibet till oddset 1,98.
Tipstjänsten tippar 1 hcp 0-1     Resultat 0-5Athletic Bilbao - Barcelona
Åttondelsfinal i Spanska cupen och normalt hemmastarka Bilbao tar emot Barcelona. Bilbao lyckades spelade 0-0 i första mötet i Barcelona och har därmed ett väldigt bra utgångsläge här. Lägg därtill att laget brukar gå långt i cupen och kommer att ha ett enormt publikstöd ikväll. Barcelona imponerade verkligen inte senast hemma mot Levante i ligan och vi tror att det är dags för en ordentlig skräll ikväll. Ettan är självklart en liten chansning men helt klart värd att testa till oddset 8,50 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat 1-1


Wolves - Chelsea
Jumbon Wolves tar här emot ett Chelsea som verkar vara helt ur slag. Chelsea är självklart ett mycket bättre lag än vad man visat upp sista tiden, en vinst på de åtta senaste i ligan är uselt. Vi tror att Chelseas usla form kan sitta i ett tag till och Wolves har absolut en vinstchans idag. Laget har spelat helt ok på hemmaplan, medan bortaspelet varit uselt, och tagit fyra segrar på tio försök. Dags för en femte idag? Även här en chansning som är värd att testa. Ettan spelas till oddset 7,00 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat 1-0

Lycka till!

2 kommentarer:

  1. Bra att ni fixat de med resultaten, fint bett på Wolves, bilbao nära med. men bettar ni bara på högoddsare/skrällar? kanske borde satsa lite mer på "säkra"-matcher.

    SvaraRadera
  2. Tack för din kommentar. Vi har med så kallade säkra matcher ibland men tycker väldigt sällan det finns något värde i odds under 1,50. Vi försöker alltid hitta de spel med mest värde och därför har våra spel ofta över 2 gånger pengarna.
    Hoppas du fortsätter att följa oss.

    SvaraRadera