Betsafe

måndag 3 januari 2011

Tipstjänsten slår tillbaka

Ingen bra dag igår trots att vi prickade in Celtic till det fina oddset 3,85 hos Betfair. Ny dag och nya tag från oss på Tipstjänsten och här levererar vi dagens hetaste speltips. 
Tipstjänsten slår tillbaka!

Barnsley - Coventry  
Barnsley var nära att slå Nottingham borta senast då man tappade en 2-0 ledning. Hemma är man ett starkare lag och har här en väldigt bra chans att vinna över Coventry som kvitterade i sista minuten senast hemma mot Ipswich. Barnsley har förlorat dem 4 senaste hemmamötena mot Coventry men vi tror dem vinner denna gång. Bra värde på ettan hos Bet365 till oddset 2,37.
Tipstjänsten tippar - 1


Scunthorpe - Watford 
Dagens bästa spel hittar vi i denna match där Watford med 4 raka vinster möter ligans sämsta hemmalag Scunthorpe som endast plockat 5 poäng på 10 hemmamatcher. Mycket bra värde i tvåan med oddset 2,30 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2

Reading - Burnley        
En kul chansning med ett kryss då det är två jämnstarka lag som möts. Inget av lagen har strålande form för dagen och vi tycker ett oavgjort resultat ligger närmast till hands. Som sagt, ett kul spel och krysset testas hos Bet365 till oddset 3,40.
Tipstjänsten tippar - X

Zaragoza - Real Sociedad    
Bottenlaget Zaragoza har med endast en seger och 10 poäng på 16 matcher stor press på sig från hemmapubliken att börja vinna fler matcher. Zaragoza har, precis som tabellen visar, varit usla och en stor besvikelse och här måste man satsa 100 % framåt för en seger. Detta kommer öppna upp stora ytor för Real Sociedad vilket kommer utnyttjas till kontringar och vi tror därför på en knapp seger för bortalaget. Tvåan spelas till ett väldigt bra odds, 3,20 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2

Mallorca - Hércules
Mallorca har 4 raka förluster i ligan men möter här ett Hércules i kris då en del spelare lider av uteblivna löner. Hercules har dessutom en del skador som påverkar laget en hel del eftersom man har en väldigt tunn trupp jämfört med dem andra lagen i ligan. Vi ser här en väldigt bra chans för Mallorca att börja vinna igen som normalt är väldigt starka på hemmaplan. Mallorca spelas till oddset på 1,95 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1

Mullsjö - Dalen
Innebandy och ett möte mellan bottenlaget Mullsjö och trean Dalen. Mullsjö har gjort minst mål i ligan så här långt och möter ett Dalen i bra form och med ett väldigt stabilt försvar. Dalen har även en av ligans bästa målvakter i buren så detta kan mycket väl bli en målsnål tillställning, för att vara Innebandy. Det är stor klasskillnad mellan lagen och Mullsjö har dessutom tappat två av sina bästa spelare så vi tror på en seger för Dalen med minst 2 mål. Tvåan på handicapspelet 1,5-0 spelas hos Unibet till oddset 1,80.
Tipstjänsten tippar - 2 hcp 1,5-0

Växjö Lakers - Örebro
Ett spännande möte mellan ettan mot tvåan i hockey-allsvenskan. Lakers förlorade Smålands-derbyt mot Troja senast medan Örebro vann borta mot Borås men med en hel del tur längs vägen. Lakers förlorade deras senaste hemmamöte mot Örebro med 3-7 och är rejält laddade för revansch. Här vill man inför sin fanatiska hemmapublik visa vem som är bäst i hockey-allsvenskan och vinner komfortabelt med minst 2 mål. Vi spelar hcp på Lakers 0-1 till oddset 2,60 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar 1 hcp 0-1

Lycka till!

2 kommentarer:

  1. Fortsätt med dom tunga tipsen =) MYCKET BRA !!

    SvaraRadera
  2. Vi tackar! Vi försöker hitta "högoddsarna" som är mest värda att spela på.

    SvaraRadera