Betsafe

söndag 23 januari 2011

Söndagstips från Tipstjänsten

Ingen lyckad dag igår, men det är bara att komma igen och det tänkte vi göra med dessa tips.


Almeria - Osasuna
Jumbon Almeria tar här emot ligans sämsta bortalag, Osasuna som bara tagit 2 poäng på 10 bortamatcher. Almeria har en uppåtgående formkurva, i veckan slog man ut Deportivo ur Spanska Cupen och laget spelade 1-1 hemma mot Real Madrid förra helgen. Här har hemmalaget en ypperlig chans att ta tre välbehövliga poäng- Det tror vi att dem gör och ettan spelas till oddset 2,20 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 3-2


Villareal - Real Sociedad
Villareal, som åkte ut ur cupen mot Sevilla i veckan, går riktigt bra i ligaspelet. Det är framförallt hemmaspelet som imponerat, på 10 matcher har laget 9 vinster och 24-5 i målskillnad. Sociedad blandar bra insatser, som 4-0 segern borta mot Getafe senast, med betydligt sämre insatser. Vi tror att Villareal vinner denna match ganska enkelt och spelar ettan med hcp 0-1 till oddset 2,45 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp 0-1     Resultat: 2-1

Groningen - Twente

Toppmatch i Holland då ligans bästa hemmalag tar emot de regerande mästarna. Groningens hemmaspel har imponerat stort hela säsongen och laget har på 10 matcher 9 vinster och 1 oavgjord. Idag blir det en väldigt tuff match då Twente, som har god form, kommer på besök. Vi ser detta som en 50/50 match och ser därför ett bra värde i att spela ettan på Groningen till oddset 3,47 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 1-2


Blackburn - West Brom
Två jämna lag som möts där vi känner att Blackburn är det starkare av lagen idag. Lagen möttes för en knapp månad sen och då vann Blackburn borta med 3-1. Vi tror på en ny Blackburn seger idag inför hemmafansen och ettan spelas till oddset 2,30 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 2-0


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar