Betsafe

söndag 16 januari 2011

Söndagstips från Tipstjänsten

En hel ok dag igår då fem av nio spel gick in. Bland andra Watford hcp-1 till det fina oddset på 3,20.
Idag är inte spelutbudet lika stort, men vi har ändå hittat några spel som känns väldigt intressanta.
Hoppas ni hänger med!


Tottenham - Manchester United
Statistiken och historian talar emot Tottenham här som inte vunnit hemma mot United på tio år, även om man varit nära och haft en del oflyt med domare och liknande. Tottenham känns väldigt bra och stabila i år och hemmaspelet har varit riktigt bra, bara en förlust på elva matcher. United ligger en poäng efter Manchester City i topp och har ofta vunnit utan att imponera. I de två senaste ligamatcherna har det blivit uddamålsvinster mot Stoke och West Brom. Vi tror att det kan vara dags för Tottenham att äntligen vinna hemma mot United och ettan spelas till oddset 2,88 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1   Resultat: 0-0


Kaiserslautern - FC Köln
Har tar ett formstarkt Kasierslautern emot ligans nästjumbo Köln. Bortalaget har bara spelat in fyra poäng utanför Köln på nio försök och nu har även ett par spelare i truppen drabbats av svininfluensan och kan inte spela idag. Vi tror på en komfortabel hemmaseger idag och att Kaiserslautern vinner till oddset 1,90 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 1-1


Warberg - Caperio/Täby
Seriesuveränen Warberg krossar det mesta för tillfället och laget har imponerande 13 raka segrar! Här möter man ett mittenlaget som vinner ungefär varannan match man spelar. Vi tror att Caperio/Täby, precis som de flesta lag, kommer att få det väldigt tufft här idag. Warberg vinner med minst 2 måls marginal och ettan spelas med hcp-1 till oddset 1,90 hos Svenska Spel.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp-1   Resultat: 3-7

E.Frankfurt - Hannover
Här kommer dagens drag. Frankfurt har stora skadeproblem i defensiven och saknar sina två ordinarie mittbackar. Vi tror att Hannover som gått riktigt bra i ligan, och vid seger klättrar upp till andra plats, kommer att utnyttja detta och ta en viktig trepoängare här. Tvåan känns väldigt bra och helt klart spelvärd till det fina oddset 3,75 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 2   Reslutat: 0-3
Lyckat till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar