Betsafe

onsdag 12 januari 2011

Onsdagens bästa speltips från Tipstjänsten

Här följer dagens bästa speltips:


Bollnäs - Sandviken
Sandviken kör för tillfället över allt motstånd i serien. Laget har tolva raka vinster och har gjort imponerande 142 mål på 17 matcher. Vi tror inte att Bollnäs kan få stopp på Sandviken som kommer ta sin trettonde raka seger här. Tvåan känns helt klart värd att spela till oddset 1,80 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 2     Resultat: 10-3


Villareal - Sevilla
Bra match att vänta i Spanska cupen. Två lag med bra form, båda lagen har endast en förlust på de sex senaste matcherna och båda lagens förlust har kommit mot Real Madrid. Villareal känns numera som ett stabilt topplag efter Barcelona och just Real Madrid. Men ligan lär man inte vinna i år så ska det bli någon inhemsk titel i år så får det bli cupen. Detsamma gäller förstås för Sevilla, men vi tycker inte bortalaget har sett lika stabilt ut och vi tror även att Villareal kommer att dra fördel av hemmaplan idag.
Ettan testas till oddset 2,05 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 3-3


Wimbledon - Luton
Toppmöte i Conference League där ligaledarna och ligans bästa hemmalag Wimbledon tar emot tabelltrean Luton. Båda lagen har bra form för dagen och Wimbledon har fyra raka hemmasegrar. Vi tycker att hemmalaget känns starkare i grunden och Wimbledon har ofta vunnit sina matcher mer övertygande än vad Luton gjort. Ettan känns väldigt bra här då Luton t.o.m. är favoriter enligt spelbolagen. Ettan testas till 2,88 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 0-0


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar