Betsafe

söndag 9 januari 2011

Nya speltips från Tipstjänsten

Här levererar vi våra hetaste speltips för söndagen! Bra spel och bra odds! Häng med oss och lycka till!

Parma - Cagliari
Parma verkar ha fått bättre ordning på sitt spel och bortasegern mot Juventus senast med hela 4-1 imponerar. Cagliari spelar normalt sin bästa fotboll hemma på Sardinien och brukar vara ganska svaga på bortaplan. Vi tror på en ny seger för Parma här och ettan känns helt klart spelvärd till oddset 1,95 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 1-2
 

Espanyol - Zaragoza
Espanyol är normalt väldigt hemmastarka och har vunnit 7 av 8 spelade hemmamatcher. Här tar dem emot bottenlaget Zaragoza som inte har mycket att hämta i dagens match. Formen är inte den bästa hos något av lagen men vi anser Espanyol ha en bra chans med fördel av hemmaplan. Ettan spelas till oddset 1,85 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 4-0

Mallorca - Almería
Dessa två har dem senaste veckorna möts två gånger i spanska cupen som Almeria vunnit med otroliga 4-3 både hemma och borta. Nu är det ett nytt möte och då handlar det om ligaspel där Mallorca verkar vara på gång. Mallorca är ute efter revansch och vi tror att dem krossar bottenlaget Almeria hemma och vinner med minst 2 måls marginal. Oddset på Mallorca hcp -1 lockar och spelas hos Unibet till 3,25.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp 0-1     Resultat: 4-1

Racing Santander - Sporting Gijón
Svensklaget Racing Santander trivs hemma mot Gijon som man har vunnit över dem senaste 6 hemmamatcherna och har därmed ett psykologiskt övertag. Racing och Gijon är dem två målsnålaste lagen i La Liga med endast 13 respektive 14 mål framåt. Vi tror dock att hemmastarka Racing tar, påhejade av hemmapubliken, 3 viktiga poäng mot jumbon Gijon. Bra värde på ettan hos Bet365 till oddset 2,15.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 1-1

Lycka till!

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat. Vad fick er att INTE satsa på Milan (i mina ögon säker match)?

    SvaraRadera
  2. Tack, vi hade faktiskt en känsla att det gott lite för bra för Milan, så det var dags för ett litet bakslag. Sen brukar vi normalt undvika matcher med allt för stora favoriter då spelvärdet brukar vara ganska så lågt.

    mvh
    Tipstjänsten

    SvaraRadera