Betsafe

måndag 10 januari 2011

Måndagstips från Tipstjänsten

Handicapspelet på Mallorca satt fint igår precis som ettan på Espanyol. Tyvärr lyckades Sporting kvittera mot Santander i slutminuten. Men gårdagen slutade i alla fall på plus. 
Nya tag idag, även om utbudet inte är jättestort har vi hittat några intressanta guldkorn.


Crawley- Derby
FA-cupen där div.5-laget Crawley tar emot Derby som verkar vara lite på gång efter en vinst och en oavgjord på dem senaste två matcherna i ligan, även om motståndet inte varit det bästa. Crawley är ett starkt hemmalag där man tagit många poäng i ligan men nu är det FA-cupen och mycket bättre motstånd som väntar än div.5. 
I och med att det inte gått som man tänkt sig i ligan resultatmässigt denna säsong för Derby så får man istället sikta in sig på att gå långt i FA-cupen och här har man en bra chans mot Crawley som istället får koncentrera sig på att avancera en division till nästa säsong. Svenska spel har oddset 3,55 på hcpspel på Derby -1 som lockar men vi nöjer oss med en enkel och rak tvåa till oddset 2,20 hos Bet365.
Tistjänsten tippar - 2   Resultat: 2-1

Warberg - AIK
Toppmöte i Innebandy. Warberg toppar ligan och har imponerande 12 raka segrar! AIK har lite sämre form med två förluster på de fyra senaste. Vi tror att Warberg kommer att ta en ganska komfortabel seger här och vinna med minst två mål. Oddset på Warberg hcp-1 känns intressant och spelas till oddset 2,10 hos Svenska spel.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp 0-1       Resultat: 7-5

Hércules - Atelico Madrid
Det är fortsatt ganska turbulent i hemmalaget efter uteblivna löner och liknande. Atletico är i grunden det bättre laget, även om bortaspelet inte imponerat så här långt, och Agüero har bra form och vi tror att han avgör detta. Tvåan känns trolig och spelas till oddset 2,40 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2     Resultat: 4-1

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar