Betsafe

lördag 29 januari 2011

Lördagstips från Tipstjänsten

Ingen lyckad speldag igår då bara två av fem spel satt och det blev lite minus på kontot.
Men vi tar nya tag idag och har hittat en hel del fotbollsspel som ser väldigt intressanta ut.


Nürnberg - Hamburg
Hemmalaget har ingen vidare form för dagen. Hamburg verkar vara på gång och laget har börjat vinna igen. Vi håller Hamburg som det bättre laget här och dom får anses ha en bra chans att ta en bortaseger idag och knipa tre viktiga poäng. Tvåan spelas till oddset 2,15 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 2              Resultat: 2-0


Vitesse - Roda
Vitesse förlorade sist mot bottenlaget Willem II, vilket var en ordentlig missräkning om man ser på de förväntningar som fansen har på sitt lag. Nu är det hemmaplan som gäller och pressen från hemmapubliken är stor. Vi tror att Roda kommer utnyttja detta genom kontringar och snabba omställningar för att ta en viktig bortaseger. Roda tillhör de bättre lagen i ligan och vinner här om dem lyckas hålla fokus i sitt anfallsspel. Tvåan spelas till oddset 2,30 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2                 Resultat: 5-2


Scunthorpe - Preston 
Ett riktigt bottenmöte där båda lagen är i stort behov av en trepoängare. Det var ett bra tag sen Preston vann en match men vi tror att det kan vara dags idag efter att ha spelat oavgjort i de två senaste matcherna. Här möter man dessutom ligans sämsta hemmalag, som trots att dem klarade 0-0 hemma mot Burnley sist inte kommer klara av pressen att slå Preston inför hemmapubliken. Bra värde på Preston och tvåan spelas till oddset 3,00 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2                Resultat: Uppskjuten


Malaga - Zaragoza
Det är snart dags för nyrika och hårt satsande Malaga att börja vinna och klättra över sträcket i tabellen. Det var ett tag sen laget vann men man spelade riktigt bra borta mot Valencia sist och var nära att få med sig en poäng trots två man utvisade. Zaragoza har sett väldigt stabila ut hemma och har tre raka hemmasegrar, på bortaplan har det däremot sett värre ut. Ingen seger på nio försök och vi tror inte att det blir någon idag heller.
Tipstjänsten tippar - 1           Resultat: 1-2


Real Sociedad - Almería
Almería har matchats hårt senaste tiden då man spelat två cup möten mot Barcelona, vi tror att det tar ganska hårt på Almerías tunna trupp. Sociedad har sett stabila ut i hemmaspelet och har tagit fem segrar på nio matcher. Vi tror att det blir en ny seger idag mot ett ganska dåligt och slitet Almería. Ettan går att spela till oddset 2,00 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1           Resultat: 2-0


Hercules - Barcelona
Barcelonas form behöver vi inte skriva så mycket om, den känner vi alla till. Här ställs man mot nykomlingen Hercules som varit en positiv överraskning i år. Det är framförallt lagets hemmaspel som imponerat och självklart 2-0 seger borta mot just Barcelona! Faktum är att Hercules vunnit de tre senaste mötena lagen emellan. Självklart är Barcelona favoriter till att vinna denna matchen men någon gång måste dem ju också förlora. Vi anser att det är ett rejält överodds på Hercules i denna match och testar därför ettan, med låg insats, till oddset 19 gånger pengarna hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 1          Resultat: 0-3


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar