Betsafe

lördag 8 januari 2011

Lördagstips från Tipstjänsten

Ganska magert spelutbud idag. Ser betydligt mer intressant ut imorgon så håll utkik under morgondagen.
Men vi har ändå hittat ett några tips som vi anser vara värda att testa under lördagen. Hoppas ni hänger med oss.


Málaga - A. Bilbao
Malaga tror vi kan mycket mer än man visat hittills och måste börja plocka fler poäng för att undvika nedflyttning. Bilbao saknar en del spelare idag pga skador och avstängningar och har inte imponerat i bortaspelet där man även släpper in en hel del mål. Vi tror Malaga med fördel av hemmaplan tar tre mycket viktiga poäng och ettan spelas hos Unibet till oddset 2,35.
Tipstjänsten tippar - 1    Resultat: 1-1

Scunthorpe - Everton
FA-cupen! Everton ställs mot Scunthorpe som har varit rent usla på hemmaplan i ligan och istället tagit väldigt många av sina poäng på bortaplan. Everton är lite upp och ner men är ett mycket bättre lag än hemmalaget och vi tror att man krossar Scunthorpe och vinner med minst 2 mål. Vi spelar på Everton hcp -1 hos Unibet till det fina oddset 2,35.
Tipstjänsten tippar 2 hcp 1-0    Resultat: 1-5

Triestina - Ascoli
Hemmalaget Triestina, som är målsnålast av alla lagen i ligan, är sist i Serie B men Ascoli är endast tre poäng efter. Då inget av lagen är speciellt nöjda med en poäng måste man satsa full fart framåt för att försöka klättra i tabellen. Hemmalaget har störst press på sig och detta kommer Ascoli utnyttja med farliga kontringar som resulterar till en knapp men välbehövlig bortaseger. Ett kul spel med ett bra värde på tvåan hos Bet365 till oddset 3,40. 
Tipstjänsten tippar - 2         Resultat: 2-0

Exeter - MK Dons
Två lag som är ganska jämna i Engelska division 1. MK Dons ligger på nionde plats i tabellen men laget är ett helt annat lag borta än hemma. MK Dons är seriens bästa hemmalag samtidigt som man är sämst i hela serien på bortaplan. Vi tror därför att Exeter, som ligger tre poäng efter i tabellen, drar nytta av hemmafördelen här och vinner idag. Ettan spelas till oddset 2,38 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1      Resultat: 1-1


Empoli - Vicenza
Empoli inledde säsongen strålande med 15 matcher utan förlust, sen vände det och det har blivit fem raka förluster. Vicenza har betydligt bättre form för dagen men vi anser att juluppehållet kom väldigt lägligt för Empoli och att det normalt sett hemmastarka laget börjar vinna igen. Trenden med förluster bryts idag och ettan testas till oddset 2,00 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1    Resultat: 1-1
Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar