Betsafe

måndag 24 januari 2011

Llorente avgör ikväll i La liga

Chelsea, som verkar vara på gång igen, möter formsvara Bolton vars svenskproffs Elmander verkar ha förlorat sitt flyt som han hade i början av säsongen. Chelsea har dessutom statistiken på sin sida då dem har 7 raka bortavinster mot Bolton och lyckats hålla nollan i samtliga.

Novara har en tuff bortamatch i Serie B som vi tror dem kan vinna och som i så fall skulle göra dem till ny serieledare för Serie B

Då dessa är två svårtippade matcher så väljer vi klokt att hoppa över dessa och riktar istället blickarna mot dagens elitseriematch i hockey och dagens drabbning i spanska Primera Division som ni kan ta del av nedan med våra tips och analyser.
Häng med oss!

Frölunda - Djurgården
Frölunda vann hemma sist mot defensivt starka Linköping med 5-1 medan Djurgården förlorade hemma mot Brynäs med 1-2. Frölunda har denna säsong visat sig från sin bästa sida framför sin hemmapublik i Scandinavium där man har varit grymt starka oavsett motstånd. Här möter man ojämna Djurgården som inte kommer att ha mycket att sätta emot när Frölunda går till attack. 
Vi tror på en säker seger för Frölunda och att man vinner med minst 2 måls marginal. Vi spelar hcp -1,5 på Frölunda till oddset 2,80 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp -1,5     Resultat: 4-2

Athletic Bilbao - HérculesA.Bilbao är ett mycket starkt hemmalag och har en av ligans bästa anfallare Llorente på topp som på egen hand kan avgöra en match. Hercules saknar Drenthe som skadade sig förra matchen och missar dagens match men man startar som vanligt med duon Trezeguet och Valdez på topp som brukar göra mål, dock oftast på hemmaplan. 
A.Bilbao har 7 0 3 och en målskillnad på 17-10 hemma medan Hercules har 1 3 6 och 3-16 borta. Vi tror att hemmastarka A.Bilbao krossar Hercules och att det blir minst ett par mål signerat Fernando Llorente.
En rak etta med oddset 1,67 är inte speciellt lockande men däremot ett hcp-spel -1 på Bilbao till oddset 3,00 hos Unibet. 
Mycket bra värde i detta spel hos Unibet!
Tipstjänsten tippar - 1 hcp -1     Resultat: 3-0

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar