Betsafe

torsdag 20 januari 2011

Heta tips från Tipstjänsten

Luleå - Linköping
Här ser vi en bra chans för hemmalaget Luleå att ta ytterliggare en viktig hemmaseger. I de senaste två hemmamatcherna har man vunnit mot HV71 och Färjestad. Idag är det dags för Linköping att komma på besök. Linköping blandar och ger, laget har varit fantastiska hemma i Linköping, men på borta spelet har varit riktigt dåligt, 15 förluster på 20 försök. Vi tror på en ny förlust för Linköping idag och ettan spelas till oddset 2,20 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 3-5


Södertälje - AIK
Bottenmöte i Elitserien där hemmalaget ser starkare ut och har klart bättre form för dagen. AIK har bara en seger på de sju senaste matcherna och det känns som att laget får blicka ner mot Hockeyallsvenskan i år. Vi tror att Södertälje vinner övertygande här och ettan spelas med hcp 0-1 till oddset 2,70 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp 0-1     Resultat: 4-2


Polen - Sverige
Ödesmatch för Sverige i handbolls VM. Sverige såg väldigt bleka ut sist när man överraskande förlorade mot Argentina! Så laget måste gå för vinst idag mot ett Polen som hittills radat upp segrar. Polen ses av många som en av favoriterna till att vinna hela VM och vi tror att Sverige får det tufft här, trots hemmaplan. Ettan på Polen känns väldigt bra då man i grunden är ett betydligt bättre lag än Sverige. Ettan spelas till oddset 2,05 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 21-24


Mullsjö - Balrog
Viktigt bottenmöte i Innebandyns Superliga. Balrog har förstärkt laget med två riktigt bra nyförvärv samtidigt som Mullsjö saknar två av sina viktigaste spelare. Båda lagen har ganska dålig form för dagen men Balrog känns betydligt hetare idag, mycket tack vare sina nyförvärv. Tvåan spelas till oddset 2,10 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 2     Resultat: 8-2

Lycka till!

2 kommentarer:

  1. hej tiptjänsten, kan ni vara snälla o lägga ut lördagens matchar som man kan tippa under kvällen ? hade uppskattat det :). tack i förhand!

    SvaraRadera
  2. Hej, tack för din kommentar. Har nu lagt in tips för lördagen som eventuellt kommer att uppdateras med några till under dagen.

    mvh
    Tipstjänsten

    SvaraRadera