Betsafe

lördag 22 januari 2011

Heta lördagstips från Tipstjänsten

Här kommer lördagens hetaste speltips. Vi kommer eventuellt att uppdatera med några fler tips senare under dagen, förutsatt att vi hittar fler spel med bra värde.
Nu kör vi!

Vi på Tipstjänsten hittade under lördagsförmiddagen ett grymt bra värde i hcp-spel på Burnley -1 till oddset 3,95 hos Unibet. Vi delar med oss detta guldtips med er här nedan tillsammans med våra andra heta speltips och önskar både er och oss lycka till. 

Scunthorpe - Burnley     Obs; Matchen börjar 18,20
Här har vi hittat ett riktigt överodds och ett bra värde på hcp -1 på Burnley. Scunthorpe är ligans överlägset sämsta hemmalag med endast 5 poäng på 11 hemmamatcher. Man lider dessutom av 7 raka förluster på hemmaplan vilket är både märkligt och uselt med tanke på att deras bortafacit är i klass med topplagens. Man möter här Burnley som bara har lyckats vinna en bortamatch hittills på 11 försök men endast förlorat 4 bortamatcher tack vare ett stabilt och disciplinerat försvarsspel vilket tyder på att dem är väldigt svårslagna. Burnley är flera klasser bättre än Scunthorpe och vi tror att det lossnar ordentligt i bortaspelet i dagens match och att dem vinner med minst 2 måls marginal. Vi spelar på Burnley hcp -1 hos Unibet till oddset 3,95.
Tipstjänsten tippar - 2 hcp -1     Resultat: 0-0


Willem II - Vitesse        Obs; Matchen börjar 19,45
Hemmalaget ligger hopplöst sist i ligan med ynka 4 poäng på 19 matcher. Vitesse är ett bättre lag och måste vinna här för att börja klättra lite i tabellen och lämna bottenstriden. Bra spel på tvåan och oddset 2,10 hittas hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2     Resultat: 1-0


Ipswich - Doncaster
En bra etta på Ipswich som har en bra chans mot ett Doncaster med usel form för dagen. Ipswich har inte direkt imponerat så här långt under säsongen och är nu indraget i bottenstriden, här är ett gyllene tillfälle att ta tre viktiga poäng. Hemmafördel och motivation tror vi väger tyngst i denna match och vi spelar ettan hos Unibet till oddset 2,10.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 3-2


Sheffield United - Norwich
Här möts två lag med olika mål för resten av säsongen. Hemmalaget är indraget i bottenstriden och Norwich är i allra högsta grad med i toppstriden med bara 5 poäng upp till ettan QPR och en direkt plats till Premier League. Norwich är ett bättre lag i grunden och vi tror att dem har tillräckligt med motivation här för att vinna denna matchen. Tvåan spelas hos Bet365 till oddset 2,60. Bra värde!
Tipstjänsten tippar - 2     Resultat: 1-2


Freiburg - Nürnberg
Freiburg har bra form för dagen och är svårslagna hemma där man lyckats vinna 6 av 9 matcher. Nürnberg förlorade senaste ligamatchen hemma mot bottenlaget M.Gladbach och här ställs man mot ett starkare motstånd med en trogen och lojal hemmapublik. Ettan på Freiburg känns riktigt bra till oddset 2,35 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 1-1


Hannover - Schalke04
Här möts två lag vars säsonger hittills inte riktigt blivit som väntat. Schalke som förväntades vara med och slåss i toppen av tabellen har inte alls imponerat och laget har bara tagit 22 poäng på 18 matcher. Hannover däremot har gått betydligt bättre än förväntat och laget ligger på andra plats i Bundesliga! Hannover imponerade också stort senast så man vann enkelt med 3-0 borta mot Frankfurt. Vi tror att det blir en ny vinst för Hannover idag mot bortasvaga Schalke och ettan känns väldigt bra till oddset 2,75 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 0-1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar