Betsafe

tisdag 4 januari 2011

Fint odds på Modo

Igår var en rätt bra dag för oss då vi fick in Barnsley till 2,37 och Watford, som vi utnämnde till dagens bästa spel, till 2,30 gånger pengarna. Sen infriade även Mallorca, 1,95 och Dalen (innebandy) hcp -1,5, 1,80, våra förväntningar med varsin storseger. 
Ganska nöjda men vi vill ju självklart ha full pott och siktar på det idag trots ett smalt spelutbud. 
Vi har bl.a.hittat ett väldigt bra odds på Modo som vi tror på starkt borta mot jumbon Södertälje.

Här får ni våra hetaste speltips för idag! Kommentera gärna med era åsikter och tankar och framför allt era egna speltips! 

PS! Vi tror även starkt på en seger för Linköping hemma mot ett sargat Brynäs men oddset på 1,50 lockar inte oss på Tipstjänsten.

Södertälje - Modo
Ett bottenmöte mellan ett hemmalag i usel form och ett Modo som har fått fart på spelet ordentligt med två raka segrar. Modo har hittat vinnarspåret med sina viktiga nyförvärv i spetsen och kommer bara bli bättre och bättre. Vägen mot slutspel har börjat och man fortsätter målet med en bortaseger mot Södertälje. Tvåan spelas till det fina oddset 2,40 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 2

Frölunda - Luleå
Frölunda har bra form för dagen och är dessutom väldigt svårspelade på hemmaplan där man har 4 raka segrar. Luleå har inte imponerat sista tiden och man förlorade senast borta mot ett sargat Brynäs och börjar sakta men säkert tappa viktiga tabellplaceringar. Vi tror på Frölunda som brukar trivas hemma mot Luleå och spelar ettan hos Unibet till oddset 1,90.
Tipstjänsten tippar - 1

Blackpool - Birmingham
Blackpool har varit en stor positiv överraskning så här långt i ligan. Laget ligger i mitten av tabellen och har dessutom bara spelat sex hemmamatcher medan de flesta lag spelat 10-11 hemmamatcher. Så Blackpool är verkligen att räkna med och vi tror att laget tar en ny seger idag mot ett Birmingham som ännu inte lyckats vinna på bortaplan och laget har dessutom dålig form, ingen seger på de fem senaste ligamatcherna.
Ettan känns trolig och spelas till oddset 2,25 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar