Betsafe

fredag 28 januari 2011

Dagens bästa tips!

Nu har vi börjat hitta rytmen och gått plus fyra speldagar i rad. Idag ser spelutbudet helt ok ut för att vara en fredag. Det finns lite handboll, hockey och fotboll att välja mellan. Vi väljer dock att avstå från spel på handbollen och lägger fokus på kvällen fotbollsmatcher. Eventuella hockey tips kan dyka upp lite senare.
Dagens hetaste hockeytips är nu inne! Ta rygg och vinn!
Hoppas ni hänger med mot nya vinster!


Borås - Malmö 
Ett möte i hockeyallsvenskan där Borås tar emot Malmö som denna säsong har visat sig vara ett svaga på bortaplan. Borås brukar spela bättre mot dem bättre lagen och kommer vara extra taggade i kvällens match. Malmö som brukar ha svårt mot dem sämre lagen kommer få det tufft ikväll men det kommer bjudas upp till kamp. Vi tror på en knapp seger för hemmalaget Borås då oddset på 2,65 lockar hos Unibet. 
Tipstjänsten tippar - 1      Resultat: 3-3

Rögle - Växjö Lakers
Ett toppmöte med stor fördel för Rögle då Lakers saknar ett par viktiga spelare till kvällens match. Rögle som är ruskigt hemmastarka har väldigt bra form för dagen och möter ett Växjö som har visat sig vara mänskliga på bortaplan. Växjö förlorade sist hemma mot Leksand medan Rögle tog en imponerande bortaseger mot Örebro. En klar fördel av hemmaplan för Rögle gör att vi vågar oss på ett hcp-spel då oddset 2,70 lockar hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp-1     Resultat: 0-3

Tingsryd - Örebro
Tingsryd tar emot Örebro som är grymt revanschsugna efter hemmaförlusten mot Rögle sist. Klasskillnad mellan lagen och Örebro ska bara vinna denna match. Tingsryd, näst sist i tabellen och minst gjorda mål  har inget offensivt att skrämmas med. Örebro, tvåa i tabellen, är starka både defensivt och offensivt och kommer köra över Tingsryd. Vi spelar på Örebro hcp-1 hos Unibet till oddset 2,16.
Tipstjänsten tippar - 2 hcp-1     Resultat: 2-4


Milwall - Barnsley
Här möts två lag som det bara skiljer två poäng mellan i tabellen. Barnsleys bortaspel har sett allt annat än bra ut under säsongen och vi tror att dom får det tufft idag mot Milwall. Hemmalaget har visat upp ganska bra form på senare tid och framförallt på hemmaplan, där laget har fyra raka segrar och brukar producera en hel del mål.
Vi spelar ettan till oddset 1,80 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1     Resultat: 2-0


NEC Nijmegen - Heracles
Även här en match mellan två lag som ligger ganska jämnt i tabellen. Vi anser dock att NEC är ett betydligt bättre lag i grunden och laget har sett stabilt ut den senaste tiden. Heracles har ingen imponerande form, fyra raka utan seger, samtidigt som laget är ligans sämsta bortalag då man bara mäktat med 1 poäng på 9 matcher och har en målskillnad på bortaplan på 11-28. Vi tror att NEC vinner denna matchen ganska enkelt och det kan mycket väl bli en hel del mål, som brukligt i Holland. Vi anser att det är ett mycket bra spelvärde på ettan med hcp 0-1 till oddset 3,20 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp 0-1     Resultat: 1-1


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar