Betsafe

tisdag 25 januari 2011

Brynäs krossar AIK ikväll

Båda våra hcp-spel satt fint igår till mycket bra odds. Frölunda vann med 4-2 till oddset 2,80 och A.Bilbao gjorde sin plikt med sin 3-0 seger och oddset på 3,00 gånger pengarna var tacksamt.

Idag satsar vi våra pengar på två hockeymatcher och har även en "feeling" för Aston Villa ikväll borta mot Wigan. Vi ser hcp-spelet på Brynäs -1 som dagens bästa spel och hoppas att ni följer med oss mot nya vinster.

Brynäs - AIK
Brynäs har här en lämplig uppgift framför sig när man tar emot bottenlaget AIK. 
AIK slog ett reservbetonat HV71 sist på hemmaplan men bortaspelet har varit uselt där man har 5 raka förluster och endast gjort 6 mål framåt och släppt in 24 mål bakåt.
Brynäs har tre raka hemmavinster och vi tror att dem tar ännu en hemmaseger mot AIK som vi anser vara ett sämre lag. Vi tror Brynäs vinner med minst 2 måls marginal och spelar hcp -1 hos Unibet till oddset 2,16.
Tipstjänsten tippar - 1 hcp-1     Resultat: 2-2

Borås - Sundsvall
Borås, 11;e plats i tabellen tar emot Sundsvall som ligger på 12;e plats och bara 4 poäng efter Borås. En viktig match för båda lagen där det kommer bjudas upp till mycket kamp och slit. 
Men vi håller Borås som det bättre laget som dessutom har bättre dagsform. Sundsvall har usel form för dagen med sina 5 raka förluster i ligan. 
Tipstjänsten tippar - 1 hcp-1     Resultat: 4-2


Wigan - Aston Villa
Här har vi en starkt känsla att Aston Villa tar sin andra bortaseger för säsongen då dem verkar vara lite på gång. Wigan saknar några viktiga spelare till kvällens drabbning och kommer försöka spela defensivt spel. Aston Villa, som tog en imponerande seger senast hemma mot Man City senast har nye Darren Bent i laget som avgjorde senast i sin debut för A.Villa och kommer här att jaga efter nya mål.
Tipstjänsten tippar - 2     Resultat: 1-2

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar