Betsafe

onsdag 26 januari 2011

Bra spel i Skottland idag

En bra dag igår då vi fick in både Borås hcp-spel till oddset 2,12 och Aston Villa till oddset 2,25 som vi hade en stark känsla för. Brynäs klarade inte av att vinna över AIK på hemmaplan så det var en missräkning från vår sida men det blev ändå ett skönt plus på spelkontot.

Idag har vi flera olika spelobjekt att välja mellan och vi på Tipstjänsten har gjort vårt bästa med att hitta dem hetaste speltipsen för idag. 
Häng med oss!

Hibernian - Glasgow Rangers
Här råder det stor klasskillnad och denna matchen ska Rangers bara vinna. Hibernian är näst sist i ligan och Rangers är för tillfället tvåa efter Celtic som har två matcher fler spelade så här har Rangers än gyllene chans att knappa in på serieledarna. Rangers förlorade förra matchen mot starka Hearts så här är man grymt revanschsugna och vinner med minst 2 mål. Vi spelar på Rangers hcp-1 hos Bet365 till sköna oddset 2,20.
Tipstjänsten tippar - 2 hcp-1      Resultat: 0-2

Inverness - Aberdeen
Inverness hade stora problem förra matchen hemma mot bottenlaget Hamilton då man endast fick med sig ett oavgjort resultat, 1-1. Aberdeen förlorade sin senaste match borta mot serieledarna Celtic som kom undan med en knapp seger, 1-0.
Dagsformen är bättre hos Aberdeen och brukar ha lätt för Inverness på bortaplan. Inverness är ett sämre hemmalag än när man spelar borta, kanske är det p.g.a. den krävande hemmapubliken som rubbar ens fokus vilket gör att man kan spela mer avslappnat och utan press på bortaplan. Vi tror starkt på en bortaseger för Aberdeen och oddset är väldigt lockande. 
Tipstjänsten tippar - 2     Resultat: 0-2

St. Johnstone vs. Motherwell
St. Johnstone har på dem 7 senaste hemmamötena med Motherwell spelat en oavgjord och förlorat sex. Ingen lysande form hos någon av lagen men vi väljer att satsa våra pengar på att Motherwell tar ännu en bortaseger. Bra värde på Motherwell! 
Tipstjänsten tippar - 2     Resultat: 1-0

Lycka till!

2 kommentarer:

 1. Hejsan
  Jag är inte så insatt i skotsk fotboll så jag tackar ödmjukast för tipsen och analyserna.

  Fredrik

  SvaraRadera
 2. Hej Fredrik!
  Skotska ligan är underskattad men kan vara rätt intressant där man kan hitta en del guldkorn. Titta gärna in hos oss för fler tips och analyser.

  SvaraRadera