Betsafe

lördag 1 januari 2011

Årets första speltips från Tipstjänsten

Nytt år och nya tag från oss här på Tipstjänsten. Vi tror att 2011 kommer att bli ett framgångsrikt år och hoppas ni följer med oss på vägen. Nedan följer årets första tips.


Leeds - Middlesbrough
Leeds tappade hemmasegern senast mot Portsmouth i sista minuten och kommer här ta revansch med en skön seger hemma mot usla Midds. Midds.har ingen bra trupp denna säsong och är ett mycket sämre lag än Leeds. Leeds satsar på en direktplats till Premier League så vi tror starkt på Leeds till 1,90 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 1

Preston - Derby 
Bottenlaget Preston är till denna match rejält skadedrabbade och har dessutom fått skicka tillbaka viktiga spelare som man hade på lån.Mittenlaget Derby har varit en gåta senaste tiden med 5 raka förluster. Här tar man sig samman och tar en viktig 3-poängare mot ett Preston i kris. Bra tvåa som spelas hos Bet365 till oddset 2,60.
Tipstjänsten tippar - 2 

Watford - Portsmouth
Watford har väldigt bra form för dagen med 3 raka vinster mot väldigt bra motstånd. Här möter man ett sämre lag som, trots att man har bra form för dagen, inte har något att hämta här. Portsmouth hade en tuff drabbning senast borta mot Leeds där man låg under flera gånger men kvitterade i allra sista minuten och kom undan med ett 3-3 resultat. Här blir det dock tuffare mot ett Watford som är förbereda och tar en komfortabel hemmaseger. Ettan spelas till oddset 2,05 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Milwall - Crystal Palace
Hemmalaget har bra form för dagen med sex raka utan förlust. Crystal Palace är ligans sämsta bortalag med endast en vinst på tolv försök. Vi tror att Milwall kommer att dominera denna matchen och ta lagets sjätte hemmaseger för säsongen. Ettan spelas till oddset 1,80 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1

Hull - Leicester
Två jämna lag i serien och ett hemmalag som ofta kryssar. Leicester har blandat riktigt bra insatser med usla under säsongen. Hemmalaget har känts något mer stabilt då det ofta blivit kryss alternativt vinst/förlust med uddamålet. Idag tror vi att lagen kommer ta ut varandra och krysset ligger nära till hands och testas till oddset 3,33 hos Betfair,
Tipstjänsten tippar - X

Doncaster - Scunthorpe
Scunthorpe är ett underligt lag som endast tagit fem poäng hemma under säsongen men hela 18 poäng på bortaplan. Laget har vunnit sex av elva bortamatcher och vi tror att det finns en god chans för ytterliggare en seger här mot ett Doncaster som är långt ifrån oslagbara. Tvåan är en liten chansning men oddset är riktigt lockande och testas. Tvåan spelas till oddset 4,50 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2

West Ham - Wolverhampton
Trots att Wolves slog Liverpool borta senast så tror vi mer på West Ham i detta bottenmöte. Vi ser West Ham som det bättre laget och har stor fördel av hemmaplan och måste börja plocka fler poäng för att klara sig kvar. Wolves har säkert firat Liverpool-segern rejält över nyår vilket West Hams spelare kommer utnyttja. Ettan spelas till oddset 2,05 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar -1

Hamilton - Motherwell
Hamilton ligger sist i ligan och har usel form för dagen med sex raka utan seger. Laget är dessutom det klart sämsta hemmalaget i serien med två inspelade poäng på tio matcher. Motherwell har också ganska dålig form för dagen men gästerna tar, precis som många skotska lag, majoriteten av sina poäng på bortaplan. Det har hittills blivit fyra segrar på åtta bortamatcher för gästerna och ser chanserna som goda för ytterliggare en seger idag. Tvåan spelas till oddset 2,43 hos Betfair.
Tipstjänsten tippar - 2

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar