Betsafe

onsdag 29 december 2010

Onsdagens bästa speltips från Tipstjänsten

Två av fem spel satt igår men med ett snitt odds på vinstspelen på 2,78 så blev det ändå plus i kassan.
Vi tar nya tag idag och hoppas på ännu mera plus. Hoppas ni hänger med!


St Mirren - Hearts
Här råder stor klasskillnad mellan dessa lag. Hearts som brukar vara med i toppen av skotska ligan ligger på en hedrande tredjeplats efter G.Rangers och Celtic och är dessutom ett väldigt starkt bortalag. En mycket bra tvåa till oddset 1,83 hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2

Almtuna - Malmö
Malmö har börjat klättra i tabellen efter två raka segrar mot Rögle och Oskarshamn, som båda vanns på hemmaplan där man är väldigt starka. På bortaplan är man dock inte lika starka och brukar vika ner sig mot mer motiverade lag som Almtuna. Almtuna har stor fördel av hemmaplan i denna match och brukar trivas mot Malmö. Oddset på handicapspel 0-1 ligger på 3,25 hos Unibet och lockar mer än oddset på en rak etta som för närvarande ligger på 2,30 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1 (hcp 0-1)

Nottingham - Derby
Två jämna lag som ligger på samma poäng i ligan, Nottingham har dock två färre matcher spelade. Nottingham har sett stabila ut på hemmaplan, inga förluster på tio matcher, och har hyfsad form för dagen. Derby där emot har usel form med fyra raka förluster. Vi tror på en hemmaseger idag för Nottingham som känns som det stabilare laget och ettan testas till oddset 1,95 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1


Liverpool - Wolves
Efter en usel start på säsongen verkar Liverpool äntligen ha fått lite ordning på sitt spel i alla fall. Hemma på Anfield har man sett starka ut den senaste tiden och tagit fyra raka segrar i ligaspelet. Wolves ligger sist i ligan och deras bortaspel har varit minst sagt uselt under hela säsongen. Klart sämst i ligan med en tagen poäng på åtta matcher. Liverpool borde ta en komfortabel seger idag och ettan testas med handicapspel 0-1 till oddset 1,90 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 1 ( hcp 0-1 )


Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar