Betsafe

tisdag 14 december 2010

Sverige ångar på i Handbolls-EM

Ingen har väl missat det svenska damlandslagets framfart och imponerande spel i Handbolls-EM. Svenskarna slog regerande OS- och EM-mästarinnorna Norge senast med imponerande 24-19 och då är det givet med handicapsspel på Sverige idag när dem tar sig an medelmåttiga Frankrike. 

I övrigt så ser det lite tunt ut i dagens spelutbud men vi på Tipstjänsten har gjort vår bästa och hittat en del guldkorn som vi presenterar här för er.

Sverige - Frankrike
Handbolls EM för damer där Sverige har gått som tåget och kört över allt motstånd som kommit i deras väg. T.o.m. dem regerande mästarinnorna från Norge fick känna på svenskarnas framfart då Sverige vann med imponerande 24-19. Frankrike ska inte innebära några som helst problem mot ett Sverige i hysterisk form och här är ett handicapspel mest spelvärt där Sverige måste vinna med minst 3 mål. Oddset på 1,85 hittas hos Unibet. 
Tipstjänsten tippar - 1 handicap -2 mål

Sollefteå - Hudiksvall
Hockey, Division 1 B och ett möte mellan trean Sollefteå och överlägsna tabellettan Hudiksvall. Trots att det endast skiljer två placeringar mellan dessa lag så är det rätt stor klasskillnad där Hudiksvall anses vara ett mycket bättre lag i grunden. Det skiljer 19 poäng mellan lagen och medan Sollefteå haft blandade resultat sista tiden så har Hudiksvall radat upp 12 raka vinster. Hudiksvall har dessutom gjort överlägset flest mål av alla och släppt in minst mål. Tvåan är ett mycket bra spel till oddset 1,55 hos Unibet.
Tipstjänsten tippar - 2

Venlo - Roda
Bottenlaget Venlo har väldig dålig form för dagen och har trots hemmaplan inget att sätta emot Roda som har kapacitet att ligga högre upp i tabellen. Roda har visat upp bra resultat på bortaplan och har här en god chans till ännu en bortaseger. Spelvärt odds på Roda hos Unibet till oddset 2,15.
Tipstjänsten tippar - 2

Motherwell - Hearts
Skotska ligan och ett möte mellan femman Motherwell och trean Hearts där vi för tillfället anser bortalaget vara det helt klart bättre laget. Motherwell har inte hittat flytet i sina matcher och har blandad form för dagen. Hearts har en hysteriskt formtopp med fem raka segrar och en målskillnad på 13-0. Bra värde i tvåan och oddset på 2,60 lockar hos Bet365.
Tipstjänsten tippar - 2

Lycka till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar